PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
DEEN
Hoge kwaliteit
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Dirk Oude Wetering

Online boodschappen bestellen bij Dirk Oude Wetering

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Dirk in Oude Wetering! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Je vindt hier alle benodigde info. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Dirk. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de winkels van Dirk in Oude Wetering. Je bekijkt hier onder andere de top-aanbiedingen uit de folders, de uiteenlopende openingstijden, en adresgegevens van de Dirk vestigingen in Oude Wetering. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Het einde van sjorren met volgepakte tassen en kratten. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Hiernaast worden de Dirk vestigingen in Oude Wetering in een handig kaartje weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkten die er zijn. Op deze manier heb je altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Dirk supermarkten in Oude Wetering

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Dirk Oude Wetering

Is de winkel Dirk Oude Wetering niet open? Of geen zin in een overvolle supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat alle artikelen (als het kan) bezorgen tot in de keuken Dirk. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de fysieke winkels. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Een groot aantal supermarkten in Oude Wetering doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Dirk Oude Wetering aanbiedingen

De supermarkt van Dirk in Oude Wetering heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Folder niet ontvangen? Of bekijk je de Dirk aanbiedingen liever online? Op de site van Dirk vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Items zoals EK, brownie en artikelen uit de categorie Stoofperen zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Dirk Oude Wetering. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor alle relevante aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Oude Wetering

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Dirk Oude Wetering? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Oude Wetering. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder wellicht niet in jouw brievenbus beland is. Handig: Je kunt de folder van Dirk nu ook online raadplegen.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Dirk en klik op “aanbiedingen” of “folder”. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Katenspek en ook Runderrollade van bekende merken als Hak en Peka. Klik direct op de onderstaande button om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Dirk Oude Wetering direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Oude Wetering

Altijd handig: De actuele openingstijden van Dirk. Deze vari‘ren per filiaal. Het grootste deel van de Dirk winkels in Oude Wetering is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De relatief kleine vestigingen van Dirk sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Dirk Oude Wetering. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Dirk. Klik op de knop hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Dirk. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Meerkreuk 4, 2377VA te Oude Wetering.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Dirk Oude Wetering

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Dirk? Het biedt tal van voordelen! Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Boodschappen doen duurt minimaal al gauw 28 minuten. 70% van inwoners in en nabij Oude Wetering vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De klanten die regelmatig komen bij Dirk bezoeken deze supermarkt zo’n 2,1 maal per week. Boodschappen via internet doen is tegenwoordig te doen in 12 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de benenwagen naar de super te reizen.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen thuisbezorgd door Dirk is dat je niet meer hoef te slepen en trekken met boodschappentassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met supermarkt-producten zoals Groenteconserven, verse pasta en ambi pur hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 23 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Dirk! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 420 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim Û3,5 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Dirk Oude Wetering. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Pakgro en zelfs de Jumbo hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Campofrio en Activia. Benut deze kansen en bespaar al snel 20 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Dirk. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Dirk Oude Wetering. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 35% korting op een artikel. De supermarkt Dirk in Oude Wetering heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Dirk Oude Wetering kun je ophalen in de winkel. De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Dirk, gelegen aan de Meerkreuk 4 straat met postcode (2377VA) in Oude Wetering. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Schrijf een review over Dirk Oude Wetering

De Dirk in Oude Wetering wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 223 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Dirk Oude Wetering.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!