logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Dirk Leiderdorp

Online boodschappen bestellen bij Dirk Leiderdorp

Handig! Alle informatie over de Dirk in Leiderdorp! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, acties/aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Dirk. Hier vind je meer gegevens over de supermarkten van Dirk in Leiderdorp. Je bekijkt hier onder andere weekaanbiedingen, openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Dirk winkels in Leiderdorp. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dus nooit meer ploeteren met onhandige en zware tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Aan de linkerkant zie je de Dirk vestigingen in Leiderdorp weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkten die er zijn. Op deze manier heb je altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in Leiderdorp

Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Dirk Leiderdorp

Is de winkel Dirk Leiderdorp al gesloten? Of geen zin in een supermarkt waar je veel moet wachten? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Dirk. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de stenen supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Leiderdorp hebben al een eigen bezorgservice. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Dirk Leiderdorp aanbiedingen

De winkel van Dirk in Leiderdorp biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Geen folder gezien? Of check jij de nieuwste Dirk aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de veelgeprezen website van Dirk kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Boodschappen zoals paprika, hotdogs en boodschappen uit de categorie Kipfilet zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Dirk Leiderdorp. Klik op de knop hieronder voor de meest recente aanbiedingen en acties.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Leiderdorp

Op zoek naar de laatste folder van Dirk Leiderdorp? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Leiderdorp. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen onbedoeld bij het afval komt. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Dirk makkelijk & snel online raadplegen.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Dirk en selecteer hier het item “folder”. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Nootjes en Entrecote van bekende merken als Bell Plantation en Johma. Klik direct op de onderstaande button om de laatste folder van Dirk Leiderdorp direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Leiderdorp

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Dirk. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. De gemiddelde Dirk filialen in Leiderdorp is open vanaf plusminus 8 uur. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De relatief kleine vestigingen van Dirk sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Dirk Leiderdorp. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Dirk. Selecteer de button onder de tabel en controleer de huidige openingstijden van Dirk. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Winkelhof 70, 2353TV te Leiderdorp.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Dirk Leiderdorp

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Dirk? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Boodschappen doen duurt vaak minimaal wel 40 minuten. 71% van de bevolking van Leiderdorp vindt boodschappen doen (te) lang duren. De vaste klanten van Dirk bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,4 maal op weekbasis. Via internet je boodschappen doen doe je soms in minder dan 5 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijvoorbeeld de metro naar de supermarkt af te reizen.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Dirk is: niet meer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met boodschappen zoals vlees, afbakbroodjes en/of Bockworst kunnen al gauw meer wegen dan 11 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Dirk! Het is steeds populairder. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 365 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3 miljard euro. Een mooi aspect van via internet je boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Dirk Leiderdorp. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Nettorama plus de MCD laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Yam en Peter Stuyvesant. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 37 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Dirk. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Dirk Leiderdorp. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 35% korting op een artikel. De supermarkt Dirk in Leiderdorp regelt voor jou unieke actie’s.De folders van Dirk Leiderdorp zijn via internet te bekijken.Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Dirk aan de Winkelhof 70 straat met postcode (2353TV) te Leiderdorp. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Schrijf een review over Dirk Leiderdorp

De Dirk in Leiderdorp wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 226 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Dirk Leiderdorp.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!