Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Dirk Katwijk

Online bestellen bij Dirk Katwijk

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Dirk in Katwijk! Op zoek naar informatie over openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Het is allemaal mogelijk! Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Dirk. Op supermarkten.org lees je alles over de vestigingen van Dirk in Katwijk. Je leest hier onder meer weekaanbiedingen, info over openingstijden, en adresgegevens van de Dirk winkels in Katwijk. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Je hoort het goed: niet langer tillen met loodzware boodschappentassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Linksboven zie je een deel van de Dirk winkels in Katwijk in een kaartje gepresenteerd. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkten. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Dirk supermarkten in Katwijk

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Dirk Katwijk

Is de winkel Dirk Katwijk op dit moment gesloten? Of maar weinig zin in een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat de complete order (indien mogelijk) bezorgen tot in de keuken Dirk. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de supermarkten. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Een groot aantal supermarkten in Katwijk hebben al een eigen bezorgservice. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Dirk Katwijk aanbiedingen

De winkel van Dirk in Katwijk biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of raadpleeg je de Dirk aanbiedingen het liefst digitaal? Op de veelgeprezen website van Dirk bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Items als mozzarella, snack a jack en juist ook color reus vind je vaak in de aanbieding bij Dirk Katwijk. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor alle actuele aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Katwijk

Geïnteresseerd in de laatste folder van Dirk Katwijk? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Katwijk. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder van de supermarkt niet in jouw brievenbus beland is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Dirk ook online op je gemak bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Dirk, daar vind je altijd de actuele folder. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Boterhamzakjes maar ook Frituurvet van grote merken als Whey Premium of The Natural Health Company. Klik op de button hieronder om de week-folder van Dirk Katwijk direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Katwijk

Check hier de actuele openingstijden van Dirk. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. De gemiddelde Dirk winkels in Katwijk kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De filialen op wat minder grote locaties Dirk sluiten rond een uur of 6. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Dirk Katwijk. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. Controleer de huidige openingstijden op de website van Dirk. Of klik op de button hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Dirk. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Visserijkade 2, 2225TV in Katwijk.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Dirk Katwijk

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Dirk? Het biedt ontzettend veel gemak. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Het bezoeken van een supermarkt kost al snel 22 minuten. 57% van de bewoners van Katwijk vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. Consumenten die regelmatig langskomen bij Dirk bezoeken de super gemiddeld 2,3 keer op weekbasis. Online je boodschappen bestellen gebeurt al in 17 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de benenwagen naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een ander voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Dirk is: niet langer sjorren en ploeteren met zware tassen. Boodschappentassen vol met (zware) boodschappen als heineken, verse pasta en natuurlijk stokbrood hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 14 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Dirk! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 367 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,7 miljard euro. Een fraaie eigenschap van online boodschappen kopen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Dirk Katwijk. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Poiesz Supermarkten en/of PLUS bieden ook een speciale online webshop. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Ariel en Duyvis. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 35 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Dirk. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Dirk Katwijk. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Veel mensen komen naar deze winkel voor de 40% korting op een product. De supermarkt Dirk in Katwijk krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Dirk Katwijk kun je ophalen in de winkel. Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Dirk, gevestigd aan de Visserijkade 2 weg met de postcode (2225TV) in Katwijk. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Schrijf een review over Dirk Katwijk

De Dirk in Katwijk wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 153 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Dirk Katwijk.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!