COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Jumbo Meppel

Online bestellen bij Jumbo Meppel

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Jumbo in Meppel! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, actuele aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Jumbo. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de vestigingen van Jumbo in Meppel. Je vindt hier onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, de wisselende openingstijden, en details over de locatie van de Jumbo filialen in Meppel. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Je hoort het goed: niet langer sjorren met onhandige en zware tassen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Links zie je de huidige Jumbo supermarkten in Meppel weergegeven in Google Maps. Hieronder vind je de adressen van de relevante supers in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Jumbo supermarkten in Meppel

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Jumbo Meppel

Is jouw favoriete Jumbo Meppel momenteel niet open? Of maar weinig zin in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Maak kennis met de online supermarkt. Doe al je boodschappen via internet en laat alles (als het mogelijk is) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Jumbo. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de traditionele supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Meppel hebben een eigen bezorgdienst. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Jumbo Meppel aanbiedingen

De vestiging van Jumbo in Meppel biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online en ook in de folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Deze week niets ontvangen? Of bekijk jij de wekelijkse Jumbo aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de site van Jumbo bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Items zoals EK, maaltijden en natuurlijk Pistolet zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Jumbo Meppel. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Meppel

Geïnteresseerd in de laatste folder van Jumbo Meppel? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Meppel. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de supermarkt-folder niet aangekomen is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Jumbo vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Daarvoor ga je naar de website van Jumbo en klik op het kopje “folder”. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Wc-papier en/of Varkensgehakt van huismerken en a-merken als Bio+ en Oliehoorn. Klik op de knop hieronder om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Jumbo Meppel direct in te zien.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Meppel

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Jumbo. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. De gemiddelde Jumbo filialen in Meppel kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De “kleine” supers van Jumbo gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Jumbo Meppel. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van Jumbo. Selecteer de button hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Rembrandtlaan 81, 7944GC in Meppel.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Jumbo Meppel

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Jumbo? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Boodschappen doen in de supermarkt duurt minimaal al gauw 28 minuten. 49% van de consumenten in Meppel vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. De vaste klanten van Jumbo bezoeken deze supermarkt zo’n 1,7 keer per week. Digitaal je boodschappen doen doe je soms in minder dan 17 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Ook hoef je niet langer met bijv. de auto naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een grote meerwaarde van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo is: niet meer sjorren en ploeteren met zware tassen. Plastic tassen en kratten boordevol boodschappen zoals bijvoorbeeld Kaars, Bouillon en perla hebben al gauw een gewicht van 30 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Jumbo! Meer en meer consumenten beginnen ermee. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 436 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 2,9 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Jumbo Meppel. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Attent en DekaMarkt laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Beckers en Erbens Natuurijs. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 35 euro op de wekelijkse boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Jumbo. Is het onverhoopt niet mogelijk? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Jumbo Meppel. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 45% korting op een artikel. De supermarkt Jumbo in Meppel wisselt veelvuldig van actie’s. De folders van Jumbo Meppel zijn ook online te raadplegen.Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Jumbo, gelegen aan de Rembrandtlaan 81 weg met postcode (7944GC) in Meppel. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Jouw mening over Jumbo Meppel

De Jumbo in Meppel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 222 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Alvast bedankt voor jouw review over de Jumbo Meppel.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!