Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Dirk Roosendaal

Online boodschappen bestellen bij Dirk Roosendaal

Vind hier alle info over de Dirk in Roosendaal! Meer weten over de openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Het kan allemaal! Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Dirk. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de supermarkten van Dirk in Roosendaal. Je vindt hier namelijk onder andere de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, meer info over openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Dirk winkels in Roosendaal. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Oftewel: niet meer zeulen met zware kratten en tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Hiernaast worden de Dirk supermarkten in Roosendaal weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de supermarkten. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Dirk supermarkten in Roosendaal

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Dirk Roosendaal

Is de Dirk Roosendaal niet meer geopend? Of gewoon geen trek in een drukke supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen door de koerier van Dirk. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de reguliere supermarkt. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Relatief veel van de supermarkten in Roosendaal hebben een eigen bezorgdienst. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Dirk Roosendaal aanbiedingen

Het filiaal van Dirk in Roosendaal heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken maar ook in de bekende weekfolder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Deze week niets ontvangen? Of verken jij de laatste Dirk aanbiedingen het liefst digitaal? Op de site van Dirk kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Artikelen als Stimorol, gouda maar bijvoorbeeld ook famous grouse zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Dirk Roosendaal. Klik op de link hieronder voor de meest recente aanbiedingen en acties.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Roosendaal

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Dirk Roosendaal? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Roosendaal. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de week-folder van de supermarkt niet aangekomen is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Dirk tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Dirk, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Ontbijtspek maar ook Leverpastei van huismerken en a-merken als Dr. Oetker of Gouda’s Glorie. Klik op de link hieronder om de folder van deze week van Dirk Roosendaal meteen te bekijken.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Roosendaal

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Dirk. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. Het grootste gedeelte van de Dirk winkels in Roosendaal opent de deuren rond 8 uur. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De “kleine” supers van Dirk sluiten de deuren vaak al rond 6. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Dirk Roosendaal. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Dirk. Selecteer de button onder de tabel en lees meer over de actuele openingstijden van Dirk. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Laan van Henegouwen 17, 4701CP te Roosendaal.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Dirk Roosendaal

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Dirk? Het biedt ontzettend veel gemak. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Een tripje naar de supermarkt kost al gauw 35 minuten. 78% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Roosendaal vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Dirk bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 2,1 keer per week. Online boodschappen kopen is al gepiept in 18 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de bestelbus naar de supermarkt te gaan.

Een grote meerwaarde van de boodschappen aan huis geleverd door Dirk komt neer op het volgende: niet langer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Tassen en kratten bomvol producten als Lipton, tv en vanzelfsprekend Rivella hebben al gauw een gewicht van 27 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Dirk! Het is steeds populairder. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 449 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 2,6 miljard euro. Een groot pluspunt van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Dirk Roosendaal. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Lidl plus de Albert Heijn bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Sacla’ of Wajang. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 23 euro per week bij de supermarkt. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Dirk. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Dirk Roosendaal. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.In het verleden kon je profiteren van o.a. 1+1 gratis. De supermarkt Dirk in Roosendaal krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Dirk Roosendaal zijn interessant om te bekijken.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Dirk, gelegen aan de Laan van Henegouwen 17 weg (4701CP) te Roosendaal. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Wat zijn jouw ervaringen met Dirk Roosendaal

De Dirk in Roosendaal wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.4/10, gebaseerd op 232 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Dirk Roosendaal.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!