logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

DekaMarkt Lisse

Online boodschappen bestellen bij DekaMarkt Lisse

Handig! Alle informatie over de DekaMarkt in Lisse! Op zoek naar informatie over openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van DekaMarkt. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de vestigingen van DekaMarkt in Lisse. Je leest hier bijvoorbeeld over aanbiedingen van de week, info over koopzondagen/openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de DekaMarkt filialen in Lisse. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Oftewel: niet meer ploeteren met de welbekende zware tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Aan de linkerkant bekijk je de DekaMarkt supermarkten in Lisse in Google Maps weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de filialen. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht DekaMarkt supermarkten in Lisse

Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice DekaMarkt Lisse

Is jouw favoriete DekaMarkt Lisse niet meer geopend? Of misschien gewoon even geen trek in een drukke, soms overvolle supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen door de koerier van DekaMarkt. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de reguliere supermarkt. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Een groot aantal supermarkten in Lisse bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

DekaMarkt Lisse aanbiedingen

De supermarkt van DekaMarkt in Lisse biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Folder gemist? Of bekijk je de DekaMarkt aanbiedingen liever online? Op de website van DekaMarkt bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Producten zoals gedistilleerd, talloch maar ook keuken zijn graag geziene aanbiedingen bij DekaMarkt Lisse. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor alle actuele aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Dekamarkt Aanbiedingen

Folder DekaMarkt Lisse

Zoek jij de meest recente folder van DekaMarkt Lisse? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Lisse. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder wellicht gewoon eenmalig niet bezorgd is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van DekaMarkt ook via internet bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van DekaMarkt, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Runderrollade en ook Ribkarbonade van huismerken en a-merken als Elinas of Van Oers. Selecteer de onderstaande button om de welbekende folder van DekaMarkt Lisse meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Dekamarkt Folders

Openingstijden DekaMarkt Lisse

Ontdek meteen de juiste openingstijden van DekaMarkt. De openingsuren wisselen nogal per winkel. De doorsnee DekaMarkt supermarkten in Lisse opent de deuren rond 8 uur. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De relatief kleine vestigingen van DekaMarkt sluiten de deuren vaak al rond 6. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van DekaMarkt Lisse. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Controleer de huidige openingstijden op de website van DekaMarkt. Klik direct om de knop hieronder en check specifieke info over openingstijden van DekaMarkt. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Blokhuis 47, 2161EV in Lisse.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dekamarkt Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over DekaMarkt Lisse

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door DekaMarkt? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Het bezoeken van een supermarkt kost al gauw 24 minuten. 72% van de bewoners van Lisse vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. De klanten die regelmatig komen bij DekaMarkt bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,5 maal op weekbasis. Je boodschappen online bestellen gebeurt al in 8 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de benenwagen naar de super te reizen.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorg service van DekaMarkt is: niet meer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Boodschappentassen vol met boodschappen zoals bijvoorbeeld chips, Blik en vanzelfsprekend prince wegen, schrik niet, al snel 30 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij DekaMarkt! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 425 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar 3,3 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen doen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij DekaMarkt Lisse. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Albert Heijn of Agrimarkt hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Theha en De Bron. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 13 euro op de wekelijkse boodschappen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij DekaMarkt. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van DekaMarkt Lisse. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 30% korting op een product. De supermarkt DekaMarkt in Lisse wisselt veelvuldig van actie’s. De folders van DekaMarkt Lisse krijg je regelmatig in de brievenbus.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de DekaMarkt aan de Blokhuis 47 straat met postcode (2161EV) in Lisse. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Beoordeel DekaMarkt Lisse

De DekaMarkt in Lisse wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 244 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de DekaMarkt Lisse.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!