Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Jumbo Dokkum

Online bestellen bij Jumbo Dokkum

Handig! Alle informatie over de Jumbo in Dokkum! Meer weten over de openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Het kan allemaal! Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo. Op deze website lees je handige info over de filialen van Jumbo in Dokkum. Je treft hier onder meer huidige folders, details over openingstijden, en details over de locatie van de Jumbo supermarkten in Dokkum. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Het einde van zeulen met tassen bomvol boodschappen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Linksboven zie je een deel van de Jumbo winkels in Dokkum op een kaart weergegeven. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Jumbo supermarkten in Dokkum

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Jumbo Dokkum

Is de winkel Jumbo Dokkum op dit moment gesloten? Of wellicht heb je even geen zin in een overvolle supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de boodschappen (waar mogelijk) bezorgen door de koerier van Jumbo. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de “normale” supermarkten. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Dokkum hebben een eigen bezorgdienst. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Jumbo Dokkum aanbiedingen

De supermarkt van Jumbo in Dokkum heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of gewoon in de ouderwetse folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Geen folder gezien? Of bestudeer je de Jumbo aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de popualire site van Jumbo vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Boodschappen als groente, salades en boodschappen uit de categorie topvit zijn vaak in de aanbieding bij Jumbo Dokkum. Klik hieronder voor de meest recente aanbiedingen en acties.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Dokkum

Geïnteresseerd in de laatste folder van Jumbo Dokkum? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Dokkum. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder gewoon eenmalig niet bezorgd is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Jumbo tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Jumbo, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Enveloppen en ook Krant en Tijdschrift van huismerken en a-merken als Hakubaku en Fine Life. Selecteer de onderstaande button om de gewenste folder van Jumbo Dokkum direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Dokkum

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Jumbo. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. Het grootste gedeelte van de Jumbo vestigingen in Dokkum is al geopend vanaf een uur of 8. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De betrekkelijk kleine supermarkten van Jumbo gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Jumbo Dokkum. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Jumbo. Klik direct om de knop hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van Jumbo. Je kunt denken aan de winkel aan de Rondweg-West 92, 9101BE in Dokkum.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Jumbo Dokkum

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Jumbo? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Allereerst is het tijdbesparend! Een bezoekje aan de super kost al gauw 32 minuten. 78% van de bevolking van Dokkum vindt boodschappen doen (te) lang duren. De (meer loyale) klanten van Jumbo bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,4 keer op weekbasis. Digitaal je boodschappen doen kan in minder dan 12 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Verder hoef jij niet langer met bijvoorbeeld de bus naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen bezorgservice van Jumbo komt neer op het volgende: niet langer tillen en trekken met kratten en tassen. Plastic tassen en kratten boordevol artikelen als Yoghurt, Roomkaas of visschnitzel kunnen al gauw meer wegen dan 20 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Jumbo! Meer en meer consumenten beginnen ermee. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 401 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim Û3,5 miljard euro. Een fraaie eigenschap van online boodschappen bestellen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Jumbo Dokkum. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Jumbo en/of Jumbo laten jou ook al bestellen via een online webshop. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Lindemans en Hands Off My Chocolate. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 16 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Jumbo. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Jumbo Dokkum. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 25% korting op een product. De supermarkt Jumbo in Dokkum heeft voor jou de beste actie’s. De folders van Jumbo Dokkum staan boordevol kortingpakkers.Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Jumbo, gelegen aan de Rondweg-West 92 straat met de postcode (9101BE) in Dokkum. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Geef jouw mening over Jumbo Dokkum

De Jumbo in Dokkum wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 203 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Jumbo Dokkum.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!