Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Boni t Harde

Online bestellen bij Boni t Harde

Vind hier alle info over de Boni in t Harde! Op zoek naar informatie over openingstijden, aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Boni. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de vestigingen van Boni in t Harde. Je treft hier onder meer de beste kortingen en acties uit de folder, openingstijden, en adressen van de verschillende Boni supermarkten in t Harde. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Je hoort het goed: niet langer tillen met zware en onhandige tassen en kratten. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Linksboven zie je een deel van de Boni winkels in t Harde weergegeven in Google Maps. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de relevante supers in deze plaats. Zo heb jij altijd de juiste adressen binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Boni supermarkten in t Harde

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Boni t Harde

Is de winkel Boni t Harde al dicht? Of even geen tijd over voor een drukke supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Doe al je boodschappen via internet en laat alle artikelen (als het kan) bezorgen tot in de keuken Boni. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de stenen supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in t Harde bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Boni t Harde aanbiedingen

Het filiaal van Boni in t Harde biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online en ook in de folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bestudeer je de Boni aanbiedingen het liefst digitaal? Op de webshop van Boni bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Items als pinda, asti en natuurlijk producten uit de categorie Hak zijn regelmatig in de aanbieding bij Boni t Harde. Klik op de onderstaande button voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Boni Aanbiedingen

Folder Boni t Harde

Zoek jij de folder van Boni t Harde? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van t Harde. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder gewoon eenmalig niet bezorgd is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Boni vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Hiervoor open je de website van Boni, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Pap en Vla en ook Vermicelli van bekende merken als Van Dobben en PickWick. Klik op de knop hieronder om de juiste folder van Boni t Harde direct in te zien.

Bekijk Boni Folders

Openingstijden Boni t Harde

Check hier de actuele openingstijden van Boni. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het grootste gedeelte van de Boni supermarkten in t Harde is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. De sluitingstijden wisselen nogal. De naar verhouding wat kleinere filialen van Boni zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Boni t Harde. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Boni. Klik op de knop hieronder en controleer de huidige openingstijden van Boni. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Centrumplein 7, 8084AZ te t Harde.

Maandag08:00 - 20:00
Dinsdag08:00 - 20:00
Woensdag08:00 - 20:00
Donderdag08:00 - 20:00
Vrijdag08:00 - 20:00
Zaterdag08:00 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Boni Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Boni t Harde

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Boni? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Boodschappen doen kost je al gauw ruim 39 minuten. 65% van de bewoners van t Harde zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Boni bezoeken de super gemiddeld 2,1 maal op weekbasis. Via internet je boodschappen doen is al gepiept in 12 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijvoorbeeld de auto naar de supermarkt te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Boni is: niet meer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met producten als los gansos, Peren en uiteraard ook bed hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 5 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Boni! Het is steeds populairder. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 431 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,4 miljard euro. Een relevant voordeel van online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Boni t Harde. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Hoogvliet of Aldi hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Coolbest of Barnhouse. Benut deze kansen en bespaar al snel 38 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Boni. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Boni t Harde. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 3 halen 2 betalen. De supermarkt Boni in t Harde heeft altijd scherpe actie’s. Folders van Boni t Harde vind je dikwijls tussen de post. Deze deals zijn direct te kopen bij de Boni aan de Centrumplein 7 weg met postcode (8084AZ) te t Harde. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Wat zijn jouw ervaringen met Boni t Harde

De Boni in t Harde wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 158 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Boni t Harde.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!