logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Boni Harderwijk

Online boodschappen doen bij Boni Harderwijk

Hier lees je alle details over de Boni in Harderwijk! Benieuwd naar openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Boni. Op deze pagina doe je meer kennis op van de filialen van Boni in Harderwijk. Je bekijkt hier onder andere weekaanbiedingen, openingstijden per winkel, en details over de locatie van de Boni vestigingen in Harderwijk. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Niet meer sjorren met tassen bomvol boodschappen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Hiernaast worden de Boni vestigingen in Harderwijk op een overzichtelijke manier. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de relevante supers in deze plaats. Op deze manier heb je altijd het juiste adres online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Boni supermarkten in Harderwijk

Geen tijd voor de supermarkt?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Boni Harderwijk

Is jouw favoriete Boni Harderwijk al gesloten? Of maar weinig zin in een massale supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen tot in de keuken Boni. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de reguliere supermarkt. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Relatief veel van de supermarkten in Harderwijk hebben een eigen bezorgdienst. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Boni Harderwijk aanbiedingen

Het filiaal van Boni in Harderwijk biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of check jij de nieuwste Boni aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de webshop van Boni zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items zoals Coca cola, edet en/of Gourmet zijn relatief vaak in de aanbieding bij Boni Harderwijk. Klik hieronder voor alle actuele aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Boni Aanbiedingen

Folder Boni Harderwijk

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Boni Harderwijk? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Harderwijk. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder van de supermarkt perongeluk wordt weggegooid. Gelukkig kun je de folder van Boni makkelijk & snel online raadplegen.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Boni, daar vind je altijd de actuele folder. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Haargel en Saucijs van bekende merken als Gauloises en Bell Plantation. Klik op de link hieronder om de welbekende folder van Boni Harderwijk direct in te zien.

Bekijk Boni Folders

Openingstijden Boni Harderwijk

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Boni. Deze zijn namelijk nogal wisselend. De doorsnee Boni supers in Harderwijk is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De betrekkelijk kleine supermarkten van Boni zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Boni Harderwijk. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Boni. Klik op de link onder de tabel voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Boni. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de P.C. Hooftplein 10, 3842HB in Harderwijk.

Maandag08:00 - 20:00
Dinsdag08:00 - 20:00
Woensdag08:00 - 20:00
Donderdag08:00 - 20:00
Vrijdag08:00 - 20:00
Zaterdag08:00 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Boni Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Boni Harderwijk

Wil jij al jouw zware boodschappen bij je in de keuken laten bezorgen door Boni? Het biedt tal van voordelen! Het levert je een boel tijdwinst op. Het bezoeken van een supermarkt duurt gemiddeld 35 minuten. 68% van inwoners in en nabij Harderwijk vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. Klanten van Boni bezoeken deze supermarkt zo’n 2,5 maal op weekbasis. Via internet je boodschappen doen kan al binnen 17 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Verder hoef jij niet langer met bijv. de tram naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorBoni is dat je niet langer hoeft te sjorren met zware boodschappentassen. Boodschappentassen vol met artikelen als schuur, voer en ook bloem kunnen al gauw meer wegen dan 9 kilogram.

Online boodschappen doen bij Boni! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 420 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 2,6 miljard euro. Een fraaie eigenschap van online boodschappen doen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Boni Harderwijk. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Coop en zelfs de Spar hebben ook een webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Nature Valley en Dreft. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 18 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Boni. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Boni Harderwijk. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 40% korting op een artikel. De supermarkt Boni in Harderwijk heeft geregeld nieuwe actie’s. Folders van Boni Harderwijk liggen klaar in het filiaal. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Boni, gelegen aan de P.C. Hooftplein 10 weg met postcode (3842HB) te Harderwijk. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Beoordeel Boni Harderwijk

De Boni in Harderwijk wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.2/10, gebaseerd op 194 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Boni Harderwijk.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!