logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
  • Minimaal €50
  • 32.000+
logo-albert-heijn
  • Beste aanbiedingen
  • Vanaf €4,95
  • Minimaal €50
  • 27.000+
logo-plus
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €6,00
  • Minimaal €25
  • 20.000+
butlon
  • Top bezorging
  • Vanaf €6,95
  • Minimaal €50
  • 2.000+

Jumbo Haarlem

Online boodschappen doen bij Jumbo Haarlem

Check hier alle benodigde informatie over de Jumbo in Haarlem! Meer weten over de openingstijden, acties/aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Je vindt hier alle benodigde info. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Jumbo. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de winkels van Jumbo in Haarlem. Hier lees je onder meer over aanbiedingen die je niet mag missen, info over openingstijden, en adresgegevens van de Jumbo vestigingen in Haarlem. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Oftewel: niet meer lopen met zware kratten en tassen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de linkerkant zie je de Jumbo vestigingen in Haarlem in een handig kaartje weergegeven. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de supermarkten die er zijn. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jumbo supermarkten in Haarlem

Geen zin om naar de super te gaan?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Jumbo Haarlem

Is de winkel Jumbo Haarlem gesloten? Of gewoon geen trek in een overvolle supermarkt? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Doe al je boodschappen via internet en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) morgen al bezorgen door de bezorgservice van Jumbo. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de “normale” supermarkten. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Opvallend: een groeiend aantal supers in Haarlem hebben een eigen bezorgdienst. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Jumbo Haarlem aanbiedingen

Het filiaal van Jumbo in Haarlem zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of check jij de nieuwste Jumbo aanbiedingen graag via internet? Binnen de website van Jumbo vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen als Bumblies, Redband en natuurlijk Chocomel zijn graag geziene aanbiedingen bij Jumbo Haarlem. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de beste aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Haarlem

Geïnteresseerd in de laatste folder van Jumbo Haarlem? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Haarlem. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder van de supermarkt onbedoeld bij het afval komt. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Jumbo op je gemak via internet bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Jumbo en selecteer hier het item “folder”. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Salami en/of Kipschnitzel van huismerken en a-merken als La Chouffe of Iglo. Selecteer de button hieronder om de week-folder van Jumbo Haarlem meteen te bekijken.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Haarlem

Ontdek de juiste openingstijden van Jumbo. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste deel van de Jumbo supers in Haarlem is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De “kleine” supers van Jumbo gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Jumbo Haarlem. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Jumbo. Of klik op de button hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Engelenburg 70, 2036RS in Haarlem.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Jumbo Haarlem

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Jumbo? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Een tripje naar de supermarkt kost al gauw 31 minuten. 58% van inwoners in en nabij Haarlem zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De klanten die regelmatig komen bij Jumbo bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 2,6 keer op weekbasis. Digitaal je boodschappen doen is tegenwoordig te doen in 10 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de brommer naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Jumbo is het einde van slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Tassen en zakken afgeladen met producten als runder, offie of gourmetschotel wegen bij elkaar al snel 11 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Jumbo! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 415 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al Û3,5 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen doen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Jumbo Haarlem. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Spar en/of Pryma bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Pall Mall en Canderel. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 36 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Jumbo. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Jumbo Haarlem. Je vind daarin alle actuele kortingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 2 halen 1 betalen. De supermarkt Jumbo in Haarlem heeft altijd scherpe actie’s. De folders van Jumbo Haarlem staan boordevol kortingpakkers.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Jumbo, gevestigd aan de Engelenburg 70 weg met de postcode (2036RS) in Haarlem. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Review van Jumbo Haarlem

De Jumbo in Haarlem wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.2/10, gebaseerd op 222 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Jumbo Haarlem.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!