logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Spar Groningen

Online boodschappen doen bij Spar Groningen

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Spar in Groningen! Meer weten over de openingstijden, aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Je vindt er hier alle informatie over. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Spar. Hier vind je meer gegevens over de filialen van Spar in Groningen. Hier bekijk je onder andere informatie over huidige folders, de uiteenlopende openingstijden, en de contactgegevens van de Spar filialen in Groningen. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Dus zeg maar dag tegen ploeteren met tassen bomvol boodschappen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Aan de linkerkant zie je de Spar winkels in Groningen op een overzichtelijke manier. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de supers. Zo heb jij altijd de juiste adressen binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Spar supermarkten in Groningen

Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Spar Groningen

Is de winkel Spar Groningen niet langer geopend? Of even geen tijd over voor een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Doe al je boodschappen via internet en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) bezorgen tot in de keuken Spar. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de fysieke winkels. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Groningen doen aan thuisbezorging van boodschappen. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Spar Groningen aanbiedingen

De supermarkt van Spar in Groningen zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of in de vertrouwde weekfolder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Folder niet ontvangen? Of bekijk je de Spar aanbiedingen graag via internet? Op de veelgeprezen website van Spar vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Artikelen zoals pot, du en natuurlijk producten uit de categorie belminuten zijn relatief vaak in de aanbieding bij Spar Groningen. Klik nu op de onderstaande button voor een compleet overzicht van de aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Spar Aanbiedingen

Folder Spar Groningen

Geïnteresseerd in de laatste folder van Spar Groningen? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Groningen. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen perongeluk wordt weggegooid. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Spar tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Spar, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Salades maar ook Verzorgingsproducten van grote merken als Carpe Diem en Ziegler. Selecteer de onderstaande button om de laatste folder van Spar Groningen meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Spar Folders

Openingstijden Spar Groningen

Ontdek de juiste openingstijden van Spar. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. De gemiddelde Spar winkels in Groningen kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De relatief kleine vestigingen van Spar gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Spar Groningen. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Spar. Klik op de knop hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Spar. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Zonnelaan 80, 9742BN in Groningen.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Spar Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Spar Groningen

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Spar? Het biedt tal van voordelen! Het levert je een boel tijdwinst op. Boodschappen doen kost je al gauw ruim 30 minuten. 66% van inwoners in en nabij Groningen vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Spar bezoeken de winkel ongeveer 2 maal per week. Digitaal je boodschappen doen kun je al doen in 14 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de brommer naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorg service van Spar is: niet meer slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). De winkelwagen vol met (zware) boodschappen als Cupcake, cheesecake en ook prei hebben zo een gewicht van ruim 10 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Spar! Het is steeds populairder. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 382 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 2,5 miljard euro. Een groot voordeel van online boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Spar Groningen. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Agrimarkt en zelfs de PLUS bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als YumYum of Wagner. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 25 euro per week aan boodschappen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Spar. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Spar Groningen. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 30% korting op een artikel. De supermarkt Spar in Groningen vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Spar Groningen staan boordevol kortingpakkers.Deze deals zijn direct te kopen bij de Spar, gelegen aan de Zonnelaan 80 weg met de postcode (9742BN) in Groningen. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Review van Spar Groningen

De Spar in Groningen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.4/10, gebaseerd op 155 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Spar Groningen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!