logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Plus Leerdam

Online bestellen bij Plus Leerdam

Lees hier alles over de Plus in Leerdam! Meer weten over de openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Je vindt hier alle benodigde info. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Plus. Op deze pagina doe je meer kennis op van de winkels van Plus in Leerdam. Je vindt hier onder andere de top-aanbiedingen uit de folders, openingstijden per winkel, en adresgegevens van de Plus winkels in Leerdam. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Je hoort het goed: niet langer zeulen met zware en onhandige tassen en kratten. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Aan de andere kant zie je de Plus supermarkten in Leerdam weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Zo heb jij altijd de juiste adressen tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Plus supermarkten in Leerdam

Geen zin een super te bezoeken?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Plus Leerdam

Is jouw favoriete Plus Leerdam niet meer geopend? Of geen zin in een supermarkt waar je veel moet wachten? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Plus. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de stenen supermarkt. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Meer en meer supers in Leerdam bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Plus Leerdam aanbiedingen

Het filiaal van Plus in Leerdam heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online en ook in de folder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk je de Plus aanbiedingen graag op internet? Binnen de website van Plus kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Artikelen als Almhof, tonic en/of azijn vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Plus Leerdam. Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Leerdam

Op zoek naar de laatste folder van Plus Leerdam? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Leerdam. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder wellicht niet aangekomen is. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Plus vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Daarvoor ga je naar de website van Plus, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Spareribs en Shampoo van bekende merken als Whole Earth en Elite. Klik op de link hieronder om de week-folder van Plus Leerdam meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Leerdam

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Plus. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste gedeelte van de Plus winkels in Leerdam is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De relatief kleine vestigingen van Plus gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Plus Leerdam. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Plus. Selecteer de button hieronder en check specifieke info over openingstijden van Plus. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Europaplein 37, 4142CD te Leerdam.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Plus Leerdam

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Plus? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt minimaal al gauw 38 minuten. 49% van de bewoners van Leerdam zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De klanten die regelmatig komen bij Plus bezoeken dit filiaal gemiddeld 1,6 keer per week. Digitaal je boodschappen doen kan in minder dan 16 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de metro naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen aan huis geleverd door Plus is het einde van trekken en slepen met kratten en tassen. Tassen en zakken afgeladen met (zware) boodschappen als mie, kaasplankje maar bijvoorbeeld ook bols hebben zo een gewicht van ruim 23 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Plus! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 363 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,9 miljard euro. Een fraaie eigenschap van online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Plus Leerdam. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Jan Linders en tevens de Jan Linders laten jou ook al bestellen via een online webshop. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Zwergenwiese of Nespresso. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 23 euro op de wekelijkse boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Plus. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Plus Leerdam. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 4+1 gratis. De supermarkt Plus in Leerdam heeft voor jou de beste actie’s. Folders van Plus Leerdam zijn ook online te raadplegen.Deze deals zijn direct te kopen bij de Plus aan de Europaplein 37 weg met de postcode (4142CD) te Leerdam. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Review van Plus Leerdam

De Plus in Leerdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 293 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Plus Leerdam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!