COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Plus Geleen

Online bestellen bij Plus Geleen

Check hier alle benodigde informatie over de Plus in Geleen! Op zoek naar specifieke openingstijden of kortingen en aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je vindt hier alle benodigde info. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Plus. Hier vind je meer gegevens over de winkels van Plus in Geleen. Je vindt hier namelijk onder andere actuele aanbiedingen, de wisselende openingstijden, en de locaties van de Plus filialen in Geleen. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Het einde van slepen met onhandige en zware tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Hiernaast worden de Plus vestigingen in Geleen weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de filialen. Op deze manier heb je altijd het juiste adres bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Plus supermarkten in Geleen

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Plus Geleen

Is de Plus Geleen al dicht? Of gewoon geen trek in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Gun jezelf het nodige gemak. Doe al je boodschappen via internet en laat de complete order (indien mogelijk) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Plus. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “ouderwetse” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Relatief veel van de supermarkten in Geleen leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Plus Geleen aanbiedingen

De super van Plus in Geleen staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of natuurlijk in de traditionele folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Folder niet ontvangen? Of bekijk jij de wekelijkse Plus aanbiedingen het liefst digitaal? Op de popualire site van Plus vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Producten zoals head, smoothie en ook producten uit de categorie Deen zijn relatief vaak in de aanbieding bij Plus Geleen. Klik hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Geleen

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Plus Geleen? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Geleen. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de supermarkt-folder niet in jouw brievenbus beland is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Plus tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Plus en klik op “aanbiedingen” of “folder”. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Bijvoorbeeld artikelen als Chocolademelk maar ook Haaskarbonade van huismerken en a-merken als Robijn en Kees. Klik op de knop hieronder om de folder van deze week van Plus Geleen direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Geleen

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Plus. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het grootste deel van de Plus supermarkten in Geleen gaat open om 8 uur ‘s morgens. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De lokale/kleinere supers van Plus gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Plus Geleen. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Plus. Of klik op de button hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Plus. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Zuidhof 11, 6164BA te Geleen.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Plus Geleen

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Plus? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Boodschappen doen in de supermarkt duurt gemiddeld 30 minuten. 62% van de consumenten in Geleen zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De terugkerende klanten van Plus bezoeken het filiaal zo’n 1,8 maal op weekbasis. Online je boodschappen bestellen kan al binnen 5 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de fiets naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Plus is het einde van sjouwen en slepen met tassen. De winkelwagen vol met items zoals afs, Luxe of Redband hebben zo een gewicht van ruim 15 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Plus! Het is steeds populairder. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 364 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar 3,4 miljard euro. Het mooie aan boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Plus Geleen. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Deen plus de PLUS hebben ook een webshop. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Bambix en Van Dijk. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 23 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Plus. Is het onverhoopt niet mogelijk? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Plus Geleen. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 25% korting op een artikel. De supermarkt Plus in Geleen heeft altijd scherpe actie’s. Folders van Plus Geleen zijn via internet te bekijken.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Plus, gelegen aan de Zuidhof 11 straat (6164BA) te Geleen. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Schrijf een review over Plus Geleen

De Plus in Geleen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.4/10, gebaseerd op 117 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Plus Geleen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!