PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
DEEN
Hoge kwaliteit
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Zeist

Online boodschappen doen bij Lidl Zeist

Handig! Alle informatie over de Lidl in Zeist! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, acties/aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Op deze pagina doe je meer kennis op van de filialen van Lidl in Zeist. Je vindt hier onder andere huidige folders, de wisselende openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Lidl winkels in Zeist. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Je hoort het goed: niet langer lopen met volgepakte tassen en kratten. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Aan de andere kant zie je de Lidl vestigingen in Zeist weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de verschillende filialen. Zo heb jij altijd de juiste adressen tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Zeist

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Zeist

Is de winkel Lidl Zeist niet meer geopend? Of ben je even niet in the mood voor een massale supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Koop al jouw noodzakelijke boodschappen nu online en laat alle artikelen (als het kan) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de fysieke winkels. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Zeist doen aan thuisbezorging van boodschappen. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Zeist aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Zeist staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Folder gemist? Of check jij de nieuwste Lidl aanbiedingen graag op internet? Op de site van Lidl kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Producten zoals sausjes, Satesaus en natuurlijk witte reus vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Lidl Zeist. Selecteer de link hieronder voor de laatste aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Zeist

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Zeist? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Zeist. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder niet aangekomen is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Lidl ook online op je gemak bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl, hier tref je doorgaans de folder van deze week. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Denk bijvoorbeeld aan producten als Fruit of Schoonmaakdoekjes van huismerken en a-merken als Jimmy’s of Samhoud. Klik op de onderstaande link om de welbekende folder van Lidl Zeist online te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Zeist

Bekijk hier de actuele openingstijden van Lidl. De openingsuren wisselen nogal per winkel. De meeste Lidl filialen in Zeist opent de deuren rond 8 uur. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De naar verhouding wat kleinere filialen van Lidl zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Zeist. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Lidl. Klik direct om de knop hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Van Reenenweg 151, 3702SJ te Zeist.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Lidl Zeist

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. De plaatselijke supermarkt bezoeken kost al snel 33 minuten. 67% van de supermarkt-bezoekers in Zeist denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De (meer loyale) klanten van Lidl bezoeken het filiaal zo’n 1,7 maal per week. Online je boodschappen bestellen kan al in 15 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de benenwagen naar de super te reizen.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorgdienst van Lidl is dat je je niet meer druk hoeft te maken over tillen en trekken met kratten en tassen. Boodschappentassen vol met boodschappen zoals first, lays of Frites wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 10 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Lidl! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 381 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 2,5 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen doen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Zeist. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Boni en/of Poiesz Supermarkten laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Fair Trade en Karaat. Door slim te kopen bespaar je al gauw 34 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Probeer dan een andere online supermarkt.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Lidl Zeist. In deze flyers vind je actuele kortingen. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 40% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Zeist heeft geregeld nieuwe actie’s. Folders van Lidl Zeist liggen klaar in het filiaal. Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Lidl, gevestigd aan de Van Reenenweg 151 straat met de postcode (3702SJ) te Zeist. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Geef jouw mening over Lidl Zeist

De Lidl in Zeist wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 208 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Alvast bedankt voor jouw review over de Lidl Zeist.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!