Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Lidl Westervoort

Online boodschappen doen bij Lidl Westervoort

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Lidl in Westervoort! Meer weten over de openingstijden, aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Je vindt hier alle benodigde info. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Hier vind je meer gegevens over de winkels van Lidl in Westervoort. Je bekijkt hier onder andere aanbiedingen van de week, de uiteenlopende openingstijden, en de locaties van de Lidl vestigingen in Westervoort. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Niet meer slepen met loodzware boodschappentassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Links zie je de huidige Lidl supermarkten in Westervoort weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkten die er zijn. Zo heb je altijd de juiste gegevens raadpleegbaar via internet.

BezorgkostenBeoordelingBestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Westervoort

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Westervoort

Is de Lidl Westervoort niet open? Of maar weinig zin in een supermarkt waar je veel moet wachten? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de boodschappen (waar mogelijk) bezorgen tot in de keuken Lidl. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Opvallend: een groeiend aantal supers in Westervoort hebben een eigen bezorgdienst. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Westervoort aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Westervoort biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken en ook in de folder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Folder gemist? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen het liefst online? Op de webstek van Lidl vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Items zoals thee, liga maar bijvoorbeeld ook wc zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Lidl Westervoort. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de beste aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Westervoort

Geïnteresseerd in de laatste folder van Lidl Westervoort? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Westervoort. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder wellicht gewoon eenmalig niet bezorgd is. Gelukkig is er meer naast de papieren folder. Je kunt de folder van Lidl ook online op je gemak bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Lidl, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Schoonmaakdoekjes en Rundergehakt van grote merken als Thai Kitchen of Koopmans. Klik direct op de onderstaande button om de welbekende folder van Lidl Westervoort direct in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Westervoort

Ontdek de juiste openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De meerderheid van de Lidl filialen in Westervoort is open vanaf plusminus 8 uur. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De filialen op wat minder grote locaties Lidl sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl Westervoort. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Lidl. Klik op de knop hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van Lidl. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Dorpsplein 70, 6931CZ te Westervoort.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Lidl Westervoort

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl? Het biedt tal van voordelen! Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Boodschappen doen in de supermarkt duurt gemiddeld 35 minuten. 72% van de consumenten in Westervoort vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. Consumenten die regelmatig langskomen bij Lidl bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,6 maal op weekbasis. Boodschappen via internet doen doe je soms in minder dan 6 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en bespaar al gauw een uur tijd. Verder hoef jij niet langer met bijv. de brommer naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Ook handig: een voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Lidl is: niet meer slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Het winkelmandje bomvol producten als Nivea, edet toiletpapier en natuurlijk producten uit de categorie viennetta hebben zo een gewicht van ruim 7 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 401 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,8 miljard euro. Het mooie aan via internet je boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Westervoort. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Jumbo plus de Deen bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Quorn of Bio+. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 13 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Lidl Westervoort. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 30% korting op een product. De supermarkt Lidl in Westervoort wisselt veelvuldig van actie’s. De folders van Lidl Westervoort liggen klaar in het filiaal. Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Lidl, gelegen aan de Dorpsplein 70 weg met postcode (6931CZ) in Westervoort. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Beoordeel Lidl Westervoort

De Lidl in Westervoort wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.6/10, gebaseerd op 189 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Alvast bedankt voor jouw review over de Lidl Westervoort.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!