logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Lidl Bemmel

Online boodschappen doen bij Lidl Bemmel

Check hier alle benodigde informatie over de Lidl in Bemmel! Benieuwd naar openingstijden, actuele aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Lidl. Op deze website lees je handige info over de filialen van Lidl in Bemmel. Hier bekijk je onder andere informatie over actuele aanbiedingen, info over openingstijden, en de contactgegevens van de Lidl supermarkten in Bemmel. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Het einde van afzien met zware en onhandige tassen en kratten. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Linksboven zie je een deel van de Lidl winkels in Bemmel weergegeven in Google Maps. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supers. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Bemmel

Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Bemmel

Is de winkel Lidl Bemmel op dit moment gesloten? Of maar weinig zin in een drukke, soms overvolle supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de boodschappen (waar mogelijk) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de traditionele supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Relatief veel van de supermarkten in Bemmel bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Lidl Bemmel aanbiedingen

De winkel van Lidl in Bemmel heeft altijd scherpe aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website en ook in de folder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of verken jij de laatste Lidl aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de welbekende website van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Producten als Kipfilet, brownie maar juist ook makro vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Lidl Bemmel. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de beste aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Bemmel

Op zoek naar de laatste folder van Lidl Bemmel? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Bemmel. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder van de supermarkt onbedoeld bij het afval komt. Handig: Je kunt de folder van Lidl op je gemak via internet bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Lidl en klik op “aanbiedingen” of “folder”. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Saucijs en ook Eieren van grote merken als Natufood en Le Perron. Klik op de onderstaande link om de actuele folder van Lidl Bemmel direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Bemmel

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Lidl. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste deel van de Lidl supers in Bemmel opent de deuren rond 8 uur. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Lidl sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Lidl Bemmel. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Lidl. Selecteer de button hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de de Pollenbrink 13, 6681JA in Bemmel.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Lidl Bemmel

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Ten eerste scheelt het veel tijd. Het bezoeken van een supermarkt kost al snel 40 minuten. 77% van de supermarkt-bezoekers in Bemmel vindt boodschappen doen (te) lang duren. De (terugkerende) bezoekers van Lidl bezoeken de winkel gemiddeld gezien 2,2 keer op weekbasis. Je boodschappen online bestellen is tegenwoordig te doen in 5 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en en maak veel vrije tijd vrij. Daarnaast hoef je niet langer met bijv. de benenwagen naar de supermarkt af te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen aan huis geleverd door Lidl is dat je niet meer hoef te tillen en trekken met kratten en tassen. Boodschappentassen bomvol populaire boodschappen zoals grillworst, licht en ook poell kunnen al gauw meer wegen dan 25 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 402 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,5 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Lidl Bemmel. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Albert Heijn en de Troefmarkt bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Saint Alby of Passendale. Benut deze kansen en bespaar al snel 38 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Lidl. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Lidl Bemmel. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 40% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Bemmel wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Lidl Bemmel krijg je regelmatig in de brievenbus.De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl, gelegen aan de de Pollenbrink 13 weg (6681JA) te Bemmel. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Schrijf een review over Lidl Bemmel

De Lidl in Bemmel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.3/10, gebaseerd op 264 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Geef je mening via het formulier hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Bemmel.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!