COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Lidl Vught

Online boodschappen bestellen bij Lidl Vught

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in Vught! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de winkels van Lidl in Vught. Je vindt hier namelijk onder andere weekaanbiedingen, meer info over openingstijden, en adressen van de verschillende Lidl filialen in Vught. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Het einde van zeulen met zware kratten en tassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Aan de andere kant zie je de Lidl winkels in Vught op een kaart weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de filialen. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Vught

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Vught

Is de Lidl Vught niet langer geopend? Of misschien gewoon even geen trek in een overvolle supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de producten (indien mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de “offline” supermarkten. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Vught leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Lidl Vught aanbiedingen

De winkel van Lidl in Vught heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website maar ook in de bekende weekfolder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Folder niet ontvangen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen liever online? Op de veelgeprezen website van Lidl bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Items zoals appelsap, siroop en vanzelfsprekend Ella zijn vaak in de aanbieding bij Lidl Vught. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Vught

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Lidl Vught? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Vught. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder een keer niet bezorgd is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Lidl ook online op je gemak bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Kaas en ook keukenrol van bekende merken als Yakult en Liga. Klik op de onderstaande link om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Lidl Vught online te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Vught

Altijd handig: De actuele openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De gemiddelde Lidl filialen in Vught kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De lokale/kleinere supers van Lidl gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl Vught. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Lidl. Klik op de link onder de openingstijden en controleer de huidige openingstijden van Lidl. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Rouppe van der Voortlaan 46, 5262HE te Vught.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Lidl Vught

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Lidl? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Het doen van boodschappen duurt gemiddeld 23 minuten. 52% van de bevolking van Vught vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De terugkerende klanten van Lidl bezoeken deze supermarkt zo’n 1,7 keer op weekbasis. Online boodschappen doen kan al binnen 14 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en cre‘er veel extra tijd. Verder hoef jij niet langer met bijv. de tram naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen bezorgservice van Lidl is het einde van slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Boodschappentassen vol met (zware) boodschappen als sap, o.b. en vanzelfsprekend andijvie wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 10 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Lidl! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 406 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 2,5 miljard euro. Een groot pluspunt van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Lidl Vught. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als DekaMarkt plus de Pakgro bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Wajang of Daily Fresh. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 37 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Lidl Vught. Je vind daarin alle actuele kortingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 50% korting op een product. De supermarkt Lidl in Vught heeft altijd scherpe actie’s. Folders van Lidl Vught vind je dikwijls tussen de post. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Lidl, gelegen aan de Rouppe van der Voortlaan 46 straat (5262HE) in Vught. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Geef jouw mening over Lidl Vught

De Lidl in Vught wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.3/10, gebaseerd op 162 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Lidl Vught.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!