COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Tiel

Online bestellen bij Lidl Tiel

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Lidl in Tiel! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de vestigingen van Lidl in Tiel. Je vindt hier namelijk onder andere actuele aanbiedingen, de uiteenlopende openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Lidl filialen in Tiel. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Niet meer zwoegen met de welbekende zware tassen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Aan de andere kant zie je de Lidl vestigingen in Tiel in Google Maps weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de verschillende filialen. Op deze manier heb je altijd het juiste adres via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Tiel

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Tiel

Is de Lidl Tiel al dicht? Of zit je even niet te wachten op een drukke supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de traditionele supermarkt. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Tiel hebben een eigen bezorgdienst. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Lidl Tiel aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Tiel heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen graag op internet? Op de webstek van Lidl kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Items als paprika, drink en boodschappen uit de categorie zoute vind je vaak in de aanbieding bij Lidl Tiel. Klik op de link hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Tiel

Zoek jij de folder van Lidl Tiel? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Tiel. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder perongeluk wordt weggegooid. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Lidl ook via internet bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Lidl, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Frituurvet of Rosbief van bekende merken als Roosvicee en GIJS. Klik op de button hieronder om de welbekende folder van Lidl Tiel meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Tiel

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. Het meerendeel van de Lidl winkels in Tiel is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. De sluitingstijden wisselen nogal. De wat kleinere supermarkten van Lidl gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Handig: In de tabel hieronder vind je doorsnee-openingstijden van Lidl Tiel. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Lidl. Klik op de onderstaande knop voor handige informatie en data over openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de De Kranshof 1, 4005DE in Tiel.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Lidl Tiel

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Het levert je een boel tijdwinst op. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt gemiddeld 20 minuten. 55% van inwoners in en nabij Tiel vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. Consumenten die regelmatig langskomen bij Lidl bezoeken de winkel ongeveer 2,4 maal op weekbasis. Online boodschappen doen doe je soms in minder dan 15 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de metro naar de super te reizen.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bezorgservice van Lidl houdt in dat je niet meer hoeft te sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Boodschappentassen vol met items zoals EK, snelle jelle of smit wegen bij elkaar al snel 22 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 408 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 2,6 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van via internet je boodschappen bestellen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Lidl Tiel. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als MCD of Boni laten je ook online bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals KelloggÕs en M&MÕs. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 22 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Te duur? Of niet mogelijk? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Lidl Tiel. Je vind daarin alle actuele kortingen. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 35% korting op een product. De supermarkt Lidl in Tiel vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Lidl Tiel staan boordevol kortingpakkers.Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl, gevestigd aan de De Kranshof 1 straat met de postcode (4005DE) te Tiel. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Geef jouw mening over Lidl Tiel

De Lidl in Tiel wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 187 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Lidl Tiel.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!