logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

DekaMarkt Lelystad

Online boodschappen doen bij DekaMarkt Lelystad

Hier lees je alle details over de DekaMarkt in Lelystad! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van DekaMarkt. Hier lees je uiteenlopende informatie over de filialen van DekaMarkt in Lelystad. Hier lees je onder meer over de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, details over openingstijden, en adressen van de verschillende DekaMarkt filialen in Lelystad. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Het einde van lopen met zware kratten en tassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Hiernaast zie je de DekaMarkt winkels in Lelystad weergegeven in Google Maps. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Altijd de actuele informatie bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht DekaMarkt supermarkten in Lelystad

Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst DekaMarkt Lelystad

Is de DekaMarkt Lelystad al dicht? Of ben je even niet in the mood voor een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Maak kennis met de online supermarkt. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat alle artikelen (als het kan) bezorgen door de koerier van DekaMarkt. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de reguliere supermarkt. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Steeds meer supermarkten in Lelystad leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

DekaMarkt Lelystad aanbiedingen

De super van DekaMarkt in Lelystad biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of natuurlijk in de traditionele folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Geen folder gezien? Of bekijk je de DekaMarkt aanbiedingen liever online? Op de website van DekaMarkt kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Producten zoals Pampers, belegen en witte reus zijn vaak in de aanbieding bij DekaMarkt Lelystad. Klik op de knop hieronder voor de meest recente aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Dekamarkt Aanbiedingen

Folder DekaMarkt Lelystad

Op zoek naar de meest recente folder van DekaMarkt Lelystad? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Lelystad. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of wat ook kan: dat de folder perongeluk wordt weggegooid. Gelukkig kun je de folder van DekaMarkt eenvoudig online bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van DekaMarkt, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Maandverband of Volle melk van grote merken als De Halm of GrandÕItalia. Klik op de link hieronder om de laatste folder van DekaMarkt Lelystad meteen te bekijken.

Bekijk Dekamarkt Folders

Openingstijden DekaMarkt Lelystad

Check hier de actuele openingstijden van DekaMarkt. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het gros van de DekaMarkt supers in Lelystad is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van DekaMarkt sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van DekaMarkt Lelystad. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. De accurate openingstijden kun je controleren op de site van DekaMarkt. Of klik op de button hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van DekaMarkt. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Weversstraat 34, 8223AC te Lelystad.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dekamarkt Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie DekaMarkt Lelystad

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door DekaMarkt? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Het bezoeken van een supermarkt kost al snel 32 minuten. 56% van inwoners in en nabij Lelystad vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. Klanten van DekaMarkt bezoeken de super gemiddeld 2,7 maal per week. Digitaal je boodschappen doen doe je soms in minder dan 19 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en cre‘er veel extra tijd. Daarnaast hoef je niet langer met bijvoorbeeld de trein naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorDekaMarkt houdt in dat je niet meer hoeft te tillen en trekken met kratten en tassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met supermarkt-producten zoals snickers, Harde schijf maar ook roos hebben al gauw een gewicht van 11 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van DekaMarkt! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 368 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van via internet je boodschappen bestellen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij DekaMarkt Lelystad. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Hoogvliet plus de Jumbo hebben ook een webshop. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Ricar of Alpro Soya. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 27 euro per week bij de supermarkt. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij DekaMarkt. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Probeer dan een andere online supermarkt.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van DekaMarkt Lelystad. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Het nadeel is dat ze beperkt geldig zijn. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 25% korting op een product. De supermarkt DekaMarkt in Lelystad heeft altijd scherpe actie’s. Folders van DekaMarkt Lelystad zijn interessant om te bekijken.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de DekaMarkt, gevestigd aan de Weversstraat 34 weg met postcode (8223AC) in Lelystad. Wil je liever online boodschappen doen dan kan dit ook.

Ervaringen met DekaMarkt Lelystad

De DekaMarkt in Lelystad wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 89 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de DekaMarkt Lelystad.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!