Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Strijen

Online boodschappen bestellen bij Lidl Strijen

Bekijk hier alle informatie over de Lidl in Strijen! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de supermarkten van Lidl in Strijen. Je bekijkt hier onder andere huidige folders, info over koopzondagen/openingstijden, en adresgegevens van de Lidl winkels in Strijen. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Oftewel: niet meer tillen met volgepakte tassen en kratten. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Links zie je de huidige Lidl filialen in Strijen in een handig kaartje weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supers. Op die manier heb je in een keer alle juiste data binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Strijen

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Strijen

Is de Lidl Strijen momenteel niet open? Of ben je even niet in the mood voor een drukke supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de “offline” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Strijen bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Strijen aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Strijen heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze bekijk je op de website maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen graag via internet? Op de webstek van Lidl bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Artikelen als vlees, Dubbelfriss en vanzelfsprekend Tomaat vind je vaak in de aanbieding bij Lidl Strijen. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de wekelijske aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Strijen

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Lidl Strijen? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Strijen. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de week-folder van de supermarkt niet aangekomen is. Gelukkig kun je de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Lidl, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Muisjes en/of Zuivel van grote merken als Capri-Sun of Healthy People. Klik op de link hieronder om de folder van deze week van Lidl Strijen direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Strijen

Altijd handig: De actuele openingstijden van Lidl. Deze zijn namelijk nogal wisselend. De meerderheid van de Lidl vestigingen in Strijen is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De lokale/kleinere supers van Lidl sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl Strijen. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Selecteer de button hieronder en check specifieke info over openingstijden van Lidl. Je kunt denken aan de winkel aan de Striene 1, 3291TZ in Strijen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Lidl Strijen

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Lidl? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. Boodschappen doen duurt al snel 20 minuten. 65% van de consumenten woonachtig in Strijen gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. De klanten die regelmatig komen bij Lidl bezoeken deze supermarkt zo’n 1,6 maal per week. Online je boodschappen bestellen kan in minder dan 6 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en en gun jezelf wat extra tijd. Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de scooter naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Lidl houdt in dat je niet meer hoeft te slepen en trekken met boodschappentassen. Plastic tassen en kratten boordevol boodschappen zoals sinaasappelsap, burger en uiteraard ook belegen hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 24 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Het is steeds populairder. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 392 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,4 miljard euro. Het mooie aan online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Strijen. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Lidl en wellicht de Pakgro bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Pauly en Westminster. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 22 euro per week aan boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Lidl. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Lidl Strijen. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 25% korting op een product. De supermarkt Lidl in Strijen regelt voor jou unieke actie’s.De folders van Lidl Strijen zijn interessant om te bekijken.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Lidl aan de Striene 1 weg (3291TZ) in Strijen. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Wat zijn jouw ervaringen met Lidl Strijen

De Lidl in Strijen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 90 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Lidl Strijen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!