COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Steenwijk

Online boodschappen bestellen bij Lidl Steenwijk

Check hier alle benodigde informatie over de Lidl in Steenwijk! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of wil je gewoon direct online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Hier lees je uiteenlopende informatie over de vestigingen van Lidl in Steenwijk. Je vindt hier onder andere aanbiedingen van de week, de uiteenlopende openingstijden, en de locaties van de Lidl supermarkten in Steenwijk. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Niet meer zeulen met zware en onhandige tassen en kratten. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Aan de linkerkant zie je de Lidl supermarkten in Steenwijk in een kaartje gepresenteerd. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Steenwijk

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl Steenwijk

Is de Lidl Steenwijk gesloten? Of even geen tijd over voor een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Profiteer van het gemak van de internet-supermarkt. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat de complete order (indien mogelijk) bezorgen door de koerier van Lidl. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de “offline” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Meer en meer supers in Steenwijk bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Steenwijk aanbiedingen

De winkel van Lidl in Steenwijk biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Folder gemist? Of check jij de nieuwste Lidl aanbiedingen het liefst digitaal? Op de webstek van Lidl kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Artikelen zoals Kwark, dubbel en uiteraard ook usb-stick zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Lidl Steenwijk. Klik op de onderstaande button voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Steenwijk

Op zoek naar de actuele folder van Lidl Steenwijk? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Steenwijk. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de week-folder van de supermarkt vergeten is door de postbode. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Lidl ook via internet bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl en selecteer hier het item “folder”. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Ravioli of Afwasmiddel van huismerken en a-merken als Optimel en Lucky Strike. Klik op de button hieronder om de gewenste folder van Lidl Steenwijk direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Steenwijk

Check hier de actuele openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. De meerderheid van de Lidl filialen in Steenwijk is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Lidl gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Steenwijk. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Lidl. Klik op de link onder de tabel voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Tukseweg 50, 8331LD in Steenwijk.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Lidl Steenwijk

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het biedt ontzettend veel gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Een bezoek aan de supermarktduurt vaak minimaal wel 38 minuten. 49% van de consumenten in Steenwijk vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. De (terugkerende) bezoekers van Lidl bezoeken de supermarkt gemiddeld 2,3 maal per week. Digitaal je boodschappen doen kan al binnen 11 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Daarnaast hoef je niet langer met bijvoorbeeld de tram naar de supermarkt af te reizen.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorLidl is dat je niet meer hoef te slepen en trekken met boodschappentassen. Boodschappentassen vol met supermarkt-producten zoals Appelsientje, slammer of krab wegen bij elkaar al snel 20 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 370 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al Û4 miljoen euro. Het mooie aan online boodschappen doen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Lidl Steenwijk. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Spar en bovendien de Poiesz Supermarkten laten je ook online bestellen. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Verstegen of Jupiler. Benut deze kansen en bespaar al snel 27 euro per week aan boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Lidl Steenwijk. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 1+1 gratis. De supermarkt Lidl in Steenwijk heeft vaak aantrekkelijke actie’s. Folders van Lidl Steenwijk liggen klaar in het filiaal. Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Lidl, gevestigd aan de Tukseweg 50 weg met postcode (8331LD) in Steenwijk. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Geef jouw mening over Lidl Steenwijk

De Lidl in Steenwijk wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 85 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Geef je mening via het formulier hieronder. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Lidl Steenwijk.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!