logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Lidl s-Hertogenbosch

Online bestellen bij Lidl s-Hertogenbosch

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Lidl in s-Hertogenbosch! Meer weten over de openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Lidl. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de filialen van Lidl in s-Hertogenbosch. Je bekijkt hier onder andere weekaanbiedingen, info over koopzondagen/openingstijden, en details over de locatie van de Lidl filialen in s-Hertogenbosch. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Oftewel: niet meer lopen met bomvolle boodschappentassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Hiernaast worden de Lidl supermarkten in s-Hertogenbosch in Google Maps weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkten. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in s-Hertogenbosch

Geen zin een super te bezoeken?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Lidl s-Hertogenbosch

Is de Lidl s-Hertogenbosch niet meer geopend? Of maar weinig zin in een drukbezochte supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) bezorgen tot in de keuken Lidl. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de “normale” supermarkten. Voor het inpakken en bezorgen van de order wordt een kleine vergoeding gerekend. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in s-Hertogenbosch doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Lidl s-Hertogenbosch aanbiedingen

De super van Lidl in s-Hertogenbosch heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of gewoon in de ouderwetse folder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of check je de Lidl aanbiedingen graag via internet? Op de welbekende website van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Boodschappen als hg, rooibosthee maar ook markan zijn regelmatig in de aanbieding bij Lidl s-Hertogenbosch. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen van deze week.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl s-Hertogenbosch

Op zoek naar de laatste folder van Lidl s-Hertogenbosch? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom s-Hertogenbosch. Maar het kan zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder wellicht simpelweg niet bezorgd wordt. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Lidl nu ook online raadplegen.

Hiervoor open je de website van Lidl, daar vind je altijd de actuele folder. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Gebraden gehakt en Zout van grote merken als Barnhouse of Kanis & Gunnink. Klik op de onderstaande link om de week-folder van Lidl s-Hertogenbosch direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl s-Hertogenbosch

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. De meerderheid van de Lidl winkels in s-Hertogenbosch is al geopend vanaf een uur of 8. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De wat kleinere supermarkten van Lidl sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Lidl s-Hertogenbosch. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Controleer de huidige openingstijden op de website van Lidl. Selecteer de button hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Lidl. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Het Wielsem 15, 5231BV in s-Hertogenbosch.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Lidl s-Hertogenbosch

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Boodschappen doen in de supermarkt duurt al snel 20 minuten. 52% van de supermarkt-bezoekers in s-Hertogenbosch zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. Klanten van Lidl bezoeken het filiaal zo’n 2,9 maal per week. Digitaal je boodschappen doen kan al in 9 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de benenwagen naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Lidl is het einde van slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Boodschappentassen bomvol supermarkt-producten zoals cracker, schoonmaakazijn en ook producten uit de categorie kaasfondue wegen bij elkaar al snel 29 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 443 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim Û3,5 miljard euro. Een relevant voordeel van online boodschappen doen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Lidl s-Hertogenbosch. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als DekaMarkt en wellicht de Troefmarkt bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Fisherman’s Friend en Bell Plantation. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 31 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Lidl. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Lidl s-Hertogenbosch. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 1+1 gratis. De supermarkt Lidl in s-Hertogenbosch krijgt elke week nieuwe actie’s. Folders van Lidl s-Hertogenbosch krijg je regelmatig in de brievenbus.Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Lidl, gevestigd aan de Het Wielsem 15 weg (5231BV) te s-Hertogenbosch. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Schrijf een review over Lidl s-Hertogenbosch

De Lidl in s-Hertogenbosch wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 264 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Gebruik het reactieformulier hieronder om jouw review in te sturen. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Lidl s-Hertogenbosch.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!