Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Andijk

Online boodschappen doen bij Lidl Andijk

Bekijk hier alle informatie over de Lidl in Andijk! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op supermarkten.org lees je alles over de supermarkten van Lidl in Andijk. Je treft hier onder meer aanbiedingen van de week, de wisselende openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Lidl winkels in Andijk. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Dus nooit meer zwoegen met onhandige en zware tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Hiernaast zie je de Lidl supermarkten in Andijk in een kaartje gepresenteerd. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkten die er zijn. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens tot je beschikking.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Andijk

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Andijk

Is de winkel Lidl Andijk al dicht? Of wellicht heb je even geen zin in een massale supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Lidl. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “normale” supermarkten. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Andijk hebben al een eigen bezorgservice. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Lidl Andijk aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Andijk biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of gewoon in de ouderwetse folder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen het liefst digitaal? Op de veelgeprezen website van Lidl bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Items zoals Pampers, pedigree en ook o. b. zijn graag geziene aanbiedingen bij Lidl Andijk. Klik hieronder voor de laatste aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Andijk

Op zoek naar de actuele folder van Lidl Andijk? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Andijk. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder een keer niet bezorgd is. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Lidl vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Lidl, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Varkenspoulet maar ook Hacheevlees van grote merken als Neal’s Yard Wholefoods en Verkade. Klik op de link hieronder om de welbekende folder van Lidl Andijk meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Andijk

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De gemiddelde Lidl supers in Andijk is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. De sluitingstijden wisselen nogal. De “kleine” supers van Lidl zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Andijk. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Lidl. Klik op de link onder de openingstijden voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Dijkgraaf Grootweg 34, 1619BV in Andijk.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Lidl Andijk

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Lidl? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Een bezoek aan de supermarktkost al snel 21 minuten. 73% van de consumenten woonachtig in Andijk gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. Consumenten die regelmatig langskomen bij Lidl bezoeken de super gemiddeld 2,4 maal op weekbasis. Via internet je boodschappen doen kan in minder dan 14 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de trein richting de supermarkt te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Lidl is het einde van tillen en trekken met kratten en tassen. Boodschappentassen bomvol boodschappen zoals stoofpeertjes, Boots maar bijvoorbeeld ook zout wegen, schrik niet, al snel 28 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Lidl! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 407 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 2,6 miljard euro. Een mooi aspect van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Andijk. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Coop en de Aldi laten jou ook al bestellen via een online webshop. Via internet vind je dus vrijwel altijd een geschikte aanbieding van grote merken als Vegter of Java Food. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 14 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Lidl. Is het onverhoopt niet mogelijk? Gelukkig is de keuze online enorm qua online supermarkten.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Lidl Andijk. In deze flyers vind je actuele kortingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 30% korting op een product. De supermarkt Lidl in Andijk heeft altijd scherpe actie’s. De folders van Lidl Andijk liggen klaar in het filiaal. Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Lidl aan de Dijkgraaf Grootweg 34 straat met postcode (1619BV) te Andijk. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Review van Lidl Andijk

De Lidl in Andijk wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 288 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Lidl Andijk.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!