PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
DEEN
Hoge kwaliteit
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Maarheeze

Online boodschappen bestellen bij Lidl Maarheeze

Hier lees je alle details over de Lidl in Maarheeze! Op zoek naar specifieke openingstijden of kortingen en aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Het is allemaal mogelijk! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze website lees je handige info over de vestigingen van Lidl in Maarheeze. Je leest hier bijvoorbeeld over aanbiedingen die je niet mag missen, info over openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Lidl winkels in Maarheeze. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Oftewel: niet meer slepen met zware kratten en tassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Links zie je de verschillende Lidl vestigingen in Maarheeze overzichtelijk weergegeven. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de verschillende filialen. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Lidl supermarkten in Maarheeze

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Maarheeze

Is jouw favoriete Lidl Maarheeze op dit moment gesloten? Of gewoon geen trek in een (te) drukke supermarkt waar je lang moet wachten? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel al je boodschappen online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Lidl. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de fysieke winkels. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Opvallend: een groeiend aantal supers in Maarheeze leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Lidl Maarheeze aanbiedingen

De winkel van Lidl in Maarheeze heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of in de vertrouwde weekfolder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk je de Lidl aanbiedingen het liefst digitaal? Op de veelgeprezen website van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Artikelen als snickers, schoonmaakdoekjes en/of Pistolet vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Lidl Maarheeze. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor alle relevante aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Maarheeze

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Lidl Maarheeze? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Maarheeze. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of wat ook kan: dat de folder onbedoeld bij het afval komt. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Lidl ook online op je gemak bekijken.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Lidl en klik op “aanbiedingen” of “folder”. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Goede voorbeelden zijn o.a. Karnemelk maar ook Tournedos van huismerken en a-merken als Magnum en Waldkorn. Klik op de onderstaande link om de welbekende folder van Lidl Maarheeze direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Maarheeze

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. De doorsnee Lidl filialen in Maarheeze is al toegankelijk vanaf 8 uur ‘s ochtends. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De betrekkelijk kleine supermarkten van Lidl gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Lidl Maarheeze. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Lidl. Klik op de knop hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Smits van Oyenlaan 2, 6026CP in Maarheeze.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Lidl Maarheeze

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Boodschappen doen duurt al snel 37 minuten. 77% van de consumenten in Maarheeze vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. Consumenten die regelmatig langskomen bij Lidl bezoeken de winkel ongeveer 2,5 maal per week. Via internet je boodschappen doen kan in minder dan 16 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijvoorbeeld de bus naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen thuisbezorgd door Lidl is dat je niet langer hoeft te sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Het winkelmandje bomvol populaire boodschappen zoals wasmiddel, whiska en uiteraard ook 7-up hebben al gauw een gewicht van 21 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Lidl! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 411 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 2,5 miljard euro. Een groot pluspunt van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Lidl Maarheeze. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Albert Heijn en wellicht de Coop bieden ook een speciale online webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Healthy Planet of Emmi. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 26 euro per week aan boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Lidl. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Lidl Maarheeze. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 45% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Maarheeze heeft altijd scherpe actie’s. De folders van Lidl Maarheeze kun je ophalen in de winkel. Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl, gevestigd aan de Smits van Oyenlaan 2 weg met de postcode (6026CP) te Maarheeze. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Beoordeel Lidl Maarheeze

De Lidl in Maarheeze wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 151 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Geef je mening via het formulier hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Lidl Maarheeze.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!