COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Lidl Haarlem

Online bestellen bij Lidl Haarlem

Handig! Alle informatie over de Lidl in Haarlem! Op zoek naar informatie over openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Alle informatie lees je hier! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op supermarkten.org lees je alles over de vestigingen van Lidl in Haarlem. Hier lees je onder meer over aanbiedingen van de week, meer info over openingstijden, en details over de locatie van de Lidl vestigingen in Haarlem. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Niet meer zwoegen met bomvolle boodschappentassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Aan de linkerkant bekijk je de Lidl winkels in Haarlem op een overzichtelijke manier. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de supermarkten die er zijn. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Haarlem

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Lidl Haarlem

Is de Lidl Haarlem gesloten? Of even geen tijd over voor een drukbezochte supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de producten (indien mogelijk) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de supermarkten. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Haarlem hebben een eigen bezorgdienst. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Lidl Haarlem aanbiedingen

De supermarkt van Lidl in Haarlem heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of verken jij de laatste Lidl aanbiedingen het liefst digitaal? Op de veelgeprezen website van Lidl zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Artikelen zoals gijs, tonic en vanzelfsprekend Douwe Egberts Aroma rood koffi zijn vaak in de aanbieding bij Lidl Haarlem. Klik op de knop hieronder voor de beste aanbiedingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Haarlem

Zoek jij de folder van Lidl Haarlem? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Haarlem. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder van de supermarkt simpelweg niet bezorgd wordt. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Lidl nu ook online raadplegen.

Hiervoor open je de website van Lidl en klik op het kopje “folder”. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Denk hierbij aan producten zoals Plastic bekertjes of Vruchtensappen van grote merken als Fiordifrutta en Maoam. Selecteer de onderstaande button om de actuele folder van Lidl Haarlem direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Haarlem

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Lidl. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. De doorsnee Lidl filialen in Haarlem gaat open om 8 uur ‘s morgens. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De naar verhouding wat kleinere filialen van Lidl zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Overdag geen tijd om boodschappen te doen? Grote supers sluiten pas rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Lidl Haarlem. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Lidl. Selecteer de button onder de tabel voor handige informatie en data over openingstijden van Lidl. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Professor Donderslaan 5, 2035EG te Haarlem.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Lidl Haarlem

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Lidl? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Het levert je een boel tijdwinst op. Boodschappen doen in de supermarkt kost al gauw 37 minuten. 71% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Haarlem gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. Consumenten die regelmatig langskomen bij Lidl bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,7 keer per week. Via internet je boodschappen doen is al gepiept in 9 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en reken uit je tijdwinst! Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijv. de fiets naar de supermarkt af te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Lidl is dat je niet meer hoef te sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Het winkelmandje bomvol supermarkt-producten zoals tompoucen, topvit en natuurlijk producten uit de categorie schoenen hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 5 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Lidl! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 411 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 2,9 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen kopen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Haarlem. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als PLUS of de Boni laten je ook online bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Lu of Amacx. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 35 euro per week aan boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Lidl Haarlem. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 45% korting op een product. De supermarkt Lidl in Haarlem heeft geregeld nieuwe actie’s. De folders van Lidl Haarlem liggen klaar in het filiaal. De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Lidl aan de Professor Donderslaan 5 straat met postcode (2035EG) in Haarlem. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Ervaringen met Lidl Haarlem

De Lidl in Haarlem wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 170 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Lidl Haarlem.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!