Plus Harlingen | Boodschappen bestellen en bezorgen

Plus Harlingen

Plus Harlingen

Online bestellen bij Plus Harlingen

Bekijk hier alle informatie over de Plus in Harlingen! Meer weten over de openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of direct beginnen met online boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Plus. Op deze pagina doe je meer kennis op van de vestigingen van Plus in Harlingen. Je vindt hier onder andere weekaanbiedingen, openingstijden, en adresgegevens van de Plus filialen in Harlingen. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Dus zeg maar dag tegen afzien met zware en onhandige tassen en kratten. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Hiernaast zie je de Plus filialen in Harlingen op een kaart weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de filialen. Zo heb jij altijd de juiste adressen bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Plus supermarkten in Harlingen

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Plus Harlingen

Is jouw favoriete Plus Harlingen niet open? Of gewoon geen trek in een overvolle supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat alle artikelen (als het kan) bezorgen door de koerier van Plus. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de “normale” supermarkten. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Harlingen bezorgen boodschappen aan huis. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Plus Harlingen aanbiedingen

De supermarkt van Plus in Harlingen zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online en ook in de folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk je de Plus aanbiedingen graag op internet? Op de website van Plus bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Producten als Croissants, forel en natuurlijk Vegetarisch zijn vaak in de aanbieding bij Plus Harlingen. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor de laatste aanbiedingen.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Harlingen

Op zoek naar de laatste folder van Plus Harlingen? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Harlingen. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder niet in jouw brievenbus beland is. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Plus nu ook online raadplegen.

Hiervoor open je de website van Plus en klik op het kopje “folder”. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Bijvoorbeeld artikelen als Maandverband en/of Afwasmiddel van grote merken als Lanfranchi of Tartex. Klik op de onderstaande link om de welbekende folder van Plus Harlingen meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Harlingen

Check hier de actuele openingstijden van Plus. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. De gemiddelde Plus supers in Harlingen is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De relatief kleine vestigingen van Plus gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Plus Harlingen. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Plus. Selecteer de button hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van Plus. Je kunt denken aan de winkel aan de Kimswerderweg 48, 8862TS te Harlingen.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Plus Harlingen

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Plus? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Het levert je een boel tijdwinst op. Het bezoeken van een supermarkt duurt minimaal al gauw 22 minuten. 73% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Harlingen denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De (meer loyale) klanten van Plus bezoeken de super gemiddeld 2,4 maal per week. Boodschappen via internet doen kan al binnen 13 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de bestelbus naar de supermarkt te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Plus is: niet meer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Boodschappentassen vol met (zware) boodschappen als gijs, carpaccio en juist ook west wegen bij elkaar al snel 24 kilogram.

Online boodschappen doen bij Plus! Meer en meer consumenten beginnen ermee. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 409 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al 3,8 miljard euro. Een mooi aspect van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Plus Harlingen. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als EMTƒ Supermarkten en tevens de Coop laten jou ook al bestellen via een online webshop. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Maille en Glutano. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 27 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Plus. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Plus Harlingen. De aanbiedingen hierin zijn actueel. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 25% korting op een product. De supermarkt Plus in Harlingen krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Plus Harlingen zijn ook online te raadplegen.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Plus, gelegen aan de Kimswerderweg 48 straat (8862TS) te Harlingen. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Wat zijn jouw ervaringen met Plus Harlingen

De Plus in Harlingen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.3/10, gebaseerd op 146 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Alvast bedankt voor jouw review over de Plus Harlingen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!