logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Lidl Groningen

Online boodschappen bestellen bij Lidl Groningen

Vind hier alle info over de Lidl in Groningen! Op zoek naar informatie over openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Alle informatie lees je hier! Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de vestigingen van Lidl in Groningen. Je bekijkt hier onder andere de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, openingstijden per winkel, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Lidl winkels in Groningen. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Dus zeg maar dag tegen sjorren met zware en onhandige tassen en kratten. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Aan de andere kant zie je de Lidl filialen in Groningen weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de supermarkt(en) in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Lidl supermarkten in Groningen

Supermarkt gesloten, of geen zin?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Lidl Groningen

Is de winkel Lidl Groningen al gesloten? Of ben je even niet in the mood voor een drukbezochte supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Doe al je boodschappen via internet en laat alles (als het mogelijk is) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Lidl. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de traditionele supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Groningen bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Lidl Groningen aanbiedingen

Het filiaal van Lidl in Groningen heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk jij de wekelijkse Lidl aanbiedingen het liefst online? Op de site van Lidl vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Boodschappen zoals tas, gehak maar ook pennen vind je vaak in de aanbieding bij Lidl Groningen. Klik op de onderstaande button voor alle relevante aanbiedingen en prijsverlagingen.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Groningen

Geïnteresseerd in de laatste folder van Lidl Groningen? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Groningen. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder simpelweg niet bezorgd wordt. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Lidl tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Lidl, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Zout en ook Nasi van grote merken als Rabenhorst en Bakkersland. Selecteer de button hieronder om de week-folder van Lidl Groningen direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Groningen

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Lidl. Deze vari‘ren per filiaal. Het grootste gedeelte van de Lidl filialen in Groningen opent de deuren rond 8 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De lokale/kleinere supers van Lidl gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Lidl Groningen. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Lidl. Klik op de link onder de openingstijden voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Van Lenneplaan 113, 9721PE in Groningen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Lidl Groningen

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Lidl? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Een bezoekje aan de super kost al gauw 36 minuten. 67% van de consumenten in Groningen vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. Klanten van Lidl bezoeken het filiaal zo’n 1,7 maal op weekbasis. Via internet je boodschappen doen kun je al doen in 13 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de brommer naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een ander voordeel van de boodschappen bezorgservice van Lidl is dat je niet langer hoeft te sjouwen en slepen met tassen. Tassen en zakken afgeladen met artikelen als Whiskas, Ella en artikelen uit de categorie bece hebben zo een gewicht van ruim 14 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Lidl! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 389 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,6 miljard euro. Een relevant voordeel van via internet je boodschappen bestellen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Lidl Groningen. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Nettorama en bovendien de EMTƒ Supermarkten bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Van Houten of Dubbel Friss. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 32 euro per week aan boodschappen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Lidl. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Lidl Groningen. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 30% korting op een product. De supermarkt Lidl in Groningen wisselt veelvuldig van actie’s. De folders van Lidl Groningen zijn via internet te bekijken.Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Lidl aan de Van Lenneplaan 113 weg met postcode (9721PE) te Groningen. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Schrijf een review over Lidl Groningen

De Lidl in Groningen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 177 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Lidl Groningen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!