logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Jumbo Stramproy

Online boodschappen doen bij Jumbo Stramproy

Check hier alle benodigde informatie over de Jumbo in Stramproy! Benieuwd naar openingstijden, aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de supermarkten van Jumbo in Stramproy. Je treft hier onder meer aanbiedingen van de week, info over openingstijden, en de contactgegevens van de Jumbo vestigingen in Stramproy. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Het einde van slepen met de welbekende zware tassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Aan de linkerkant bekijk je de Jumbo supermarkten in Stramproy overzichtelijk weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supers. Op deze manier heb je altijd het juiste adres raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jumbo supermarkten in Stramproy

Geen tijd voor de supermarkt?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Jumbo Stramproy

Is jouw favoriete Jumbo Stramproy niet langer geopend? Of even geen tijd over voor een overvolle supermarkt? Gun jezelf het nodige gemak. Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat de producten (indien mogelijk) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Jumbo. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de “offline” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Meer en meer supers in Stramproy leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Jumbo Stramproy aanbiedingen

De vestiging van Jumbo in Stramproy biedt elke week weer de meest waanzinnige aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of verken jij de laatste Jumbo aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de webshop van Jumbo vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Items als Worst, snack a jack en/of lenor zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Jumbo Stramproy. Selecteer de link hieronder voor de wekelijske aanbiedingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Stramproy

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Jumbo Stramproy? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Stramproy. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder wellicht vergeten is door de postbode. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Jumbo tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Jumbo en selecteer hier het item “folder”. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Denk hierbij aan producten zoals Zonnebrandcrme en/of Kipnugget van bekende merken als Palazzo en Pastella. Selecteer de onderstaande link om de laatste folder van Jumbo Stramproy direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Stramproy

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Jumbo. Deze vari‘ren per filiaal. Het gros van de Jumbo supers in Stramproy is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Jumbo zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Jumbo Stramproy. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Jumbo. Klik direct om de knop hieronder voor handige informatie en data over openingstijden van Jumbo. Je kunt denken aan de winkel aan de Doctor Schaepmanstraat 3, 6039CP in Stramproy.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Jumbo Stramproy

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Jumbo? Het is simpelweg perfect voor iedereen die houdt van eenvoud. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Het doen van boodschappen duurt al snel 22 minuten. 64% van de consumenten in Stramproy is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De (meer loyale) klanten van Jumbo bezoeken de super gemiddeld 2,4 keer per week. Online je boodschappen bestellen kun je al doen in 13 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de metro naar de super te reizen.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bezorgservice van Jumbo is: niet langer trekken en slepen met kratten en tassen. De winkelwagen vol met producten als bakvorm, Toffifee en natuurlijk Ehrmann Grand dessert wegen gemiddeld al gauw 11 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Jumbo! Het is steeds populairder. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 442 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 2,9 miljard euro. Een groot voordeel van via internet boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Jumbo Stramproy. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Aldi en Lidl hebben ook een webshop. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Bayman en Fage. Door slim te kopen bespaar je al gauw 21 euro per week aan boodschappen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Jumbo. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Jumbo Stramproy. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 25% korting op een product. De supermarkt Jumbo in Stramproy vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Jumbo Stramproy krijg je regelmatig in de brievenbus.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Jumbo aan de Doctor Schaepmanstraat 3 weg (6039CP) in Stramproy. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Ervaringen met Jumbo Stramproy

De Jumbo in Stramproy wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.2/10, gebaseerd op 271 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Jumbo Stramproy.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!