Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Aldi Sluis

Online boodschappen bestellen bij Aldi Sluis

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Aldi in Sluis! Benieuwd naar openingstijden, acties/aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Aldi. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de winkels van Aldi in Sluis. Je leest hier onder meer aanbiedingen van de week, de uiteenlopende openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Aldi winkels in Sluis. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dat betekent: niet langer tillen met onhandige en zware tassen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Aan de andere kant zie je de Aldi winkels in Sluis weergegeven in Google Maps. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkten die er zijn. Sla het op als favoriet. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Aldi supermarkten in Sluis

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Aldi Sluis

Is de Aldi Sluis al gesloten? Of zit je even niet te wachten op een drukke, soms overvolle supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de boodschappen (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Aldi. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de stenen supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Relatief veel van de supermarkten in Sluis hebben een eigen bezorgdienst. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Aldi Sluis aanbiedingen

De winkel van Aldi in Sluis zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder wordt elke week huis-aan-huis verspreid. Folder gemist? Of bestudeer je de Aldi aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de webshop van Aldi zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Items als Sauzen, aard en juist ook modifast vind je vaak in de aanbieding bij Aldi Sluis. Klik op de onderstaande button voor de meest recente aanbiedingen en acties.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Sluis

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Aldi Sluis? De folder wordt normaal gesproken bezorgd bij alle inwoners van Sluis. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de week-folder van de supermarkt niet in jouw brievenbus beland is. Handig: Je kunt de folder van Aldi eenvoudig online bekijken.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Aldi en selecteer hier het item “folder”. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Zonnebrandcrme maar ook Biefstuk van grote merken als Heineken en Karina. Klik op de knop hieronder om de gewenste folder van Aldi Sluis direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Sluis

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Aldi. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste deel van de Aldi supers in Sluis is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De wat kleinere supermarkten van Aldi zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Aldi Sluis. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Aldi. Klik op de knop hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Aldi. Denk hierbij aan de supermarkt aan de St. Annastraat 17, 4524JB te Sluis.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Aldi Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Aldi Sluis

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Aldi? Het biedt tal van voordelen! Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Boodschappen doen kost al snel 35 minuten. 59% van de bevolking van Sluis zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De vaste klanten van Aldi bezoeken dit filiaal gemiddeld 1,9 keer op weekbasis. Je boodschappen online bestellen kun je al doen in 13 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de scooter naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een grote meerwaarde van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Aldi is: niet langer slieren en sjorren met zware boodschappen(tassen). Boodschappentassen bomvol items zoals Biefstuk, waterijs en natuurlijk producten uit de categorie zalmfilet wegen, schrik niet, al snel 23 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Aldi! Meer en meer consumenten beginnen ermee. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 387 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,2 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Aldi Sluis. Hoe dat kan? Via internet heb je veel meer te kiezen.

Steeds meer grote supers als Coop of Lidl laten je ook online bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Garlan of Lay’s. Door slim te kopen bespaar je al gauw 33 euro op de wekelijkse boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Aldi. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Aldi Sluis. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 50% korting op een product. De supermarkt Aldi in Sluis vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Aldi Sluis staan boordevol kortingpakkers.Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Aldi, gevestigd aan de St. Annastraat 17 straat met postcode (4524JB) te Sluis. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Wat zijn jouw ervaringen met Aldi Sluis

De Aldi in Sluis wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 112 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Alvast bedankt voor jouw review over de Aldi Sluis.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!