logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Jumbo Nijmegen

Online boodschappen doen bij Jumbo Nijmegen

Handig! Alle informatie over de Jumbo in Nijmegen! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, acties/aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Jumbo. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de supermarkten van Jumbo in Nijmegen. Je bekijkt hier onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, details over openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Jumbo filialen in Nijmegen. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Dus zeg maar dag tegen tillen met volgepakte tassen en kratten. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Aan de andere kant zie je de Jumbo winkels in Nijmegen weergegeven. Klik op het pinnetje voor meer info. Iets verder naar beneden volgende adresgegegevens van de relevante supers in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jumbo supermarkten in Nijmegen

Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgservice Jumbo Nijmegen

Is jouw favoriete Jumbo Nijmegen al gesloten? Of gewoon geen trek in een drukke, soms overvolle supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Doe al je boodschappen via internet en laat de boodschappen (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Jumbo. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de traditionele supermarkt. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Relatief veel van de supermarkten in Nijmegen hebben een eigen bezorgdienst. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Jumbo Nijmegen aanbiedingen

De winkel van Jumbo in Nijmegen biedt voortdurend de beste aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Folder niet ontvangen? Of bekijk jij de wekelijkse Jumbo aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Binnen de website van Jumbo bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Producten zoals stegeman, wijnen en boodschappen uit de categorie sinaas zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Jumbo Nijmegen. Klik hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Nijmegen

Zoek jij de folder van Jumbo Nijmegen? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Nijmegen. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder niet in jouw brievenbus beland is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Jumbo nu ook online raadplegen.

Daarvoor ga je naar de website van Jumbo en klik op “aanbiedingen” of “folder”. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Schoonmaakdoekjes of Ham van bekende merken als Maltesers of Saitaku. Selecteer de onderstaande button om de week-folder van Jumbo Nijmegen direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Nijmegen

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Jumbo. Deze zijn namelijk nogal wisselend. De meerderheid van de Jumbo filialen in Nijmegen is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De wat kleinere supermarkten van Jumbo sluiten de deuren vaak al rond 6. De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Jumbo Nijmegen. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Jumbo. Klik op de knop hieronder en controleer de huidige openingstijden van Jumbo. Je kunt denken aan de winkel aan de Malvert 7023, 6538DP in Nijmegen.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Jumbo Nijmegen

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Jumbo? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Ten eerste scheelt het veel tijd. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt vaak minimaal wel 26 minuten. 65% van de supermarkt-bezoekers in Nijmegen gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. De (meer loyale) klanten van Jumbo bezoeken de super gemiddeld 2,2 maal op weekbasis. Online boodschappen doen is tegenwoordig te doen in 8 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de bus naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een ander voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorJumbo is: niet meer slepen en trekken met boodschappentassen. Tassen en zakken afgeladen met (zware) boodschappen als Heineken pils, Bouillon en ook producten uit de categorie caramel hebben zo een gewicht van ruim 29 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Jumbo! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 367 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,7 miljard euro. Een groot pluspunt van via internet boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Jumbo Nijmegen. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Aldi en Troefmarkt bieden ook een speciale online webshop. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Pasta Delizia en De Bron. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 23 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Jumbo. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Jumbo Nijmegen. In deze flyers vind je actuele kortingen. Ze zijn ongeveer een week beschikbaar. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 50% korting op een product. De supermarkt Jumbo in Nijmegen vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Jumbo Nijmegen liggen klaar in het filiaal. Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Jumbo, gevestigd aan de Malvert 7023 straat met postcode (6538DP) in Nijmegen. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Jouw mening over Jumbo Nijmegen

De Jumbo in Nijmegen wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.6/10, gebaseerd op 245 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Jumbo Nijmegen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!