logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Jumbo Maastricht

Online boodschappen bestellen bij Jumbo Maastricht

Handig! Alle informatie over de Jumbo in Maastricht! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Geniet nu van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo. Op deze website lees je handige info over de filialen van Jumbo in Maastricht. Hier bekijk je onder andere informatie over de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Jumbo filialen in Maastricht. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Niet langer lopen met zware kratten en tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Links zie je de verschillende Jumbo supermarkten in Maastricht overzichtelijk weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de relevante supers in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jumbo supermarkten in Maastricht

Supermarkt gesloten, of geen tijd?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Jumbo Maastricht

Is de Jumbo Maastricht niet meer geopend? Of misschien gewoon even geen trek in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel al je boodschappen makkelijk & snel online en laat alle artikelen (als het kan) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Jumbo. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de supermarkten. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Opvallend: een groeiend aantal supers in Maastricht doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Jumbo Maastricht aanbiedingen

Het filiaal van Jumbo in Maastricht biedt voortdurend de beste aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online maar ook in de bekende weekfolder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of check je de Jumbo aanbiedingen het liefst online? Op de webshop van Jumbo bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Boodschappen zoals peijnenburg, italiaanse of kalkoen zijn graag geziene aanbiedingen bij Jumbo Maastricht. Selecteer de link hieronder voor alle actuele aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Maastricht

Zoek jij de folder van Jumbo Maastricht? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Maastricht. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of wat ook kan: dat de folder gewoon eenmalig niet bezorgd is. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Jumbo ook online op je gemak bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Jumbo, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Lang-houdbare producten maar ook Runderbiefbaklap van huismerken en a-merken als Duyvis of Heerlijck Banket. Klik op de link hieronder om de week-folder van Jumbo Maastricht direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Maastricht

Altijd handig: De actuele openingstijden van Jumbo. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het meerendeel van de Jumbo filialen in Maastricht is open vanaf plusminus 8 uur. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De naar verhouding wat kleinere filialen van Jumbo sluiten rond een uur of 6. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Jumbo Maastricht. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Jumbo. Of klik op de button hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van Jumbo. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Brusselsepoort 19, 6216CE in Maastricht.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Jumbo Maastricht

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Jumbo? Het biedt ontzettend veel gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. Het doen van boodschappen duurt al snel 33 minuten. 75% van de supermarkt-bezoekers in Maastricht is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Jumbo bezoeken deze supermarkt zo’n 2,1 keer per week. Je boodschappen online bestellen doe je soms in minder dan 12 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijvoorbeeld de auto naar een filiaal van de super te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorJumbo is dat je je niet meer druk hoeft te maken over slepen en trekken met boodschappentassen. Tassen en kratten bomvol populaire boodschappen zoals Pakjes, first choice en Rivella wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 11 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Jumbo! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 386 miljoen euro. Over pak’m beet 10 jaar bedraagt dit waarschijnlijk al Û2,7 miljard euro. Een mooi aspect van online boodschappen kopen is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Jumbo Maastricht. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Vomar en wellicht de Troefmarkt hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Ehrmann of Tartex. Door slim te kopen bespaar je al gauw 20 euro per week aan boodschappen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Jumbo. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Jumbo Maastricht. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 30% korting op een product. De supermarkt Jumbo in Maastricht wisselt veelvuldig van actie’s. De folders van Jumbo Maastricht kun je ophalen in de winkel. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Jumbo aan de Brusselsepoort 19 weg (6216CE) te Maastricht. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Beoordeling van Jumbo Maastricht

De Jumbo in Maastricht wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 161 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Jumbo Maastricht.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!