logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Jan Linders Liessel

Online boodschappen doen bij Jan Linders Liessel

Lees hier alles over de Jan Linders in Liessel! Benieuwd naar openingstijden, acties/aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Hier lees je alles wat je nodig hebt. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Jan Linders. Op supermarkten.org lees je alles over de filialen van Jan Linders in Liessel. Je leest hier bijvoorbeeld over actuele aanbiedingen, openingstijden per winkel, en de locaties van de Jan Linders filialen in Liessel. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Je hoort het goed: niet langer sjorren met onhandige en zware tassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Aan de linkerkant zie je de Jan Linders vestigingen in Liessel in een kaartje gepresenteerd. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de supermarkt(en) in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jan Linders supermarkten in Liessel

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
Laat je boodschappen bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Jan Linders Liessel

Is jouw favoriete Jan Linders Liessel op dit moment gesloten? Of geen zin in een drukbezochte supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel al je boodschappen online en laat alles (als het mogelijk is) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Jan Linders. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de stenen supermarkt. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Liessel leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Jan Linders Liessel aanbiedingen

De vestiging van Jan Linders in Liessel zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website of natuurlijk in de traditionele folder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bekijk je de Jan Linders aanbiedingen graag op internet? Op de popualire site van Jan Linders vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Boodschappen als sinaasappels, markant en/of pennen zijn relatief vaak in de aanbieding bij Jan Linders Liessel. Klik op de onderstaande button voor de meest recente aanbiedingen van deze week.

Bekijk Jan-Linders Aanbiedingen

Folder Jan Linders Liessel

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Jan Linders Liessel? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in Liessel. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder niet in jouw brievenbus beland is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Jan Linders tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Jan Linders, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Goede voorbeelden zijn o.a. Runderlap en Pennen en potloden van grote merken als Maltesers of Red Band. Klik direct op de onderstaande button om de folder van deze week van Jan Linders Liessel meteen te bekijken.

Bekijk Jan-Linders Folders

Openingstijden Jan Linders Liessel

Altijd handig: De actuele openingstijden van Jan Linders. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. Het gros van de Jan Linders winkels in Liessel is open vanaf plusminus 8 uur. Echter, de sluitingstijd wisselt enorm. De naar verhouding wat kleinere filialen van Jan Linders sluiten rond een uur of 6. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Jan Linders Liessel. Vermijd de teleurstelling voor een gesloten deur. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Jan Linders. Of klik op de button hieronder en controleer de huidige openingstijden van Jan Linders. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Oude Molen 2, 5757AZ in Liessel.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jan-Linders Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Jan Linders Liessel

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Jan Linders? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Het bezoeken van een supermarkt duurt minimaal al gauw 31 minuten. 75% van de bewoners van Liessel denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De (terugkerende) bezoekers van Jan Linders bezoeken deze supermarkt zo’n 2,9 keer per week. Via internet je boodschappen doen kan al in 5 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en cre‘er veel extra tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de auto naar de super te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorJan Linders is dat je niet langer hoeft te sjorren met zware boodschappentassen. Het winkelmandje bomvol populaire boodschappen zoals hardys, Limondaine en natuurlijk knorr wereldgerecht wegen bij elkaar al snel 12 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Jan Linders! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 392 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,1 miljard euro. Een fraaie eigenschap van online boodschappen doen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Jan Linders Liessel. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Hoogvliet en/of Nettorama hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Alnatura of SanaSlank. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 13 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Oftewel: Ga eens na of je al boodschappen online kunt kopen bij Jan Linders. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Op de kleintjes letten? Bekijk dan de supermarkt folder van Jan Linders Liessel. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 4+1 gratis. De supermarkt Jan Linders in Liessel vernieuwd regelmatig de actie’s. Folders van Jan Linders Liessel krijg je regelmatig in de brievenbus.Je koopt deze aanbiedingen gemakkelijk bij de Jan Linders, gelegen aan de Oude Molen 2 weg met postcode (5757AZ) te Liessel. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Beoordeel Jan Linders Liessel

De Jan Linders in Liessel wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.2/10, gebaseerd op 187 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Geef je mening via het formulier hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Jan Linders Liessel.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!