logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €70
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Jumbo Kerkrade

Online boodschappen doen bij Jumbo Kerkrade

Bekijk hier alle informatie over de Jumbo in Kerkrade! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Alle informatie lees je hier! Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Jumbo. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de winkels van Jumbo in Kerkrade. Hier bekijk je onder andere informatie over weekaanbiedingen, de wisselende openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Jumbo winkels in Kerkrade. Wist je dat je nu ook je boodschappen online kunt doen? De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Je hoort het goed: niet langer zwoegen met zware en onhandige tassen en kratten. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Aan de andere kant zie je de Jumbo filialen in Kerkrade overzichtelijk weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de filialen. Altijd de actuele informatie via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Jumbo supermarkten in Kerkrade

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Online bestellen

Bezorgservice Jumbo Kerkrade

Is de winkel Jumbo Kerkrade al gesloten? Of gewoon geen trek in een overvolle supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de complete order (indien mogelijk) bezorgen tot in de keuken Jumbo. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de “offline” supermarkten. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Opvallend: een groeiend aantal supers in Kerkrade doen aan thuisbezorging van boodschappen. Begin vandaag nog met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Jumbo Kerkrade aanbiedingen

De vestiging van Jumbo in Kerkrade heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website en ook in de folder. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk jij de wekelijkse Jumbo aanbiedingen liever online? Binnen de website van Jumbo vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Items als tonijn in blik, gratin en ook heineke zijn relatief vaak in de aanbieding bij Jumbo Kerkrade. Selecteer de link hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Jumbo Aanbiedingen

Folder Jumbo Kerkrade

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Jumbo Kerkrade? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Kerkrade. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de supermarkt-folder gewoon eenmalig niet bezorgd is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Jumbo makkelijk & snel online raadplegen.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Jumbo, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Welbekende voorbeelden van producten zijn Braadworst en Toetje van bekende merken als Davelaar en Aarts. Selecteer de button hieronder om de gewenste folder van Jumbo Kerkrade direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Jumbo Folder

Openingstijden Jumbo Kerkrade

Check hier de actuele openingstijden van Jumbo. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het meerendeel van de Jumbo filialen in Kerkrade is al geopend vanaf een uur of 8. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De “kleine” supers van Jumbo gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Jumbo Kerkrade. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De juiste openingstijden die nu gelden check je altijd op de site van Jumbo. Klik op de link onder de openingstijden voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Jumbo. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Carboonplein 6, 6466CX te Kerkrade.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jumbo openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Jumbo Kerkrade

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Jumbo? Het biedt ontzettend veel gemak. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Een bezoek aan de supermarktduurt al snel 34 minuten. 66% van de bevolking van Kerkrade denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Jumbo bezoeken het filiaal zo’n 2,1 maal op weekbasis. Boodschappen via internet doen is tegenwoordig te doen in 18 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en cre‘er veel extra tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de bestelbus naar de supermarkt te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Jumbo is dat je niet langer hoeft te sjorren met zware boodschappentassen. Het winkelmandje bomvol populaire boodschappen zoals eieren, Vinegar en juist ook Robijn wasverzachter wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 16 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Jumbo! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 375 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan Û2,8 miljard euro. Het mooie aan via internet boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Jumbo Kerkrade. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Lidl en zelfs de Boni laten je ook online bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Ma”tre Paul en The Fruit Lab. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 15 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Jumbo. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Jumbo Kerkrade. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Er zijn veel klanten die gebruik maken van bijv. de 1+1 gratis. De supermarkt Jumbo in Kerkrade krijgt elke week nieuwe actie’s. De folders van Jumbo Kerkrade liggen klaar in het filiaal. Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Jumbo, gelegen aan de Carboonplein 6 weg (6466CX) te Kerkrade. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Wat zijn jouw ervaringen met Jumbo Kerkrade

De Jumbo in Kerkrade wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 136 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Jumbo Kerkrade.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!