logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Albert Heijn Nieuw-Lekkerland

Online boodschappen bestellen bij Albert Heijn Nieuw-Lekkerland

Lees hier alles over de Albert Heijn in Nieuw-Lekkerland! Op zoek naar informatie over openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Het kan allemaal! Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Albert Heijn. Op deze pagina doe je meer kennis op van de vestigingen van Albert Heijn in Nieuw-Lekkerland. Je treft hier onder meer de top-aanbiedingen uit de folders, info over koopzondagen/openingstijden, en details over de locatie van de Albert Heijn supermarkten in Nieuw-Lekkerland. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Niet langer tillen met volgepakte tassen en kratten. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Aan de linkerkant bekijk je de Albert Heijn filialen in Nieuw-Lekkerland in een handig kaartje weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de supermarkt(en) in deze plaats. Dat scheelt weer wat speurwerk: altijd het actuele adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Albert Heijn supermarkten in Nieuw-Lekkerland

Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Albert Heijn Nieuw-Lekkerland

Is de winkel Albert Heijn Nieuw-Lekkerland niet meer geopend? Of maar weinig zin in een drukbezochte supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Doe al je boodschappen via internet en laat de boodschappen (waar mogelijk) bezorgen tot in de keuken Albert Heijn. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de “offline” supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Nieuw-Lekkerland bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Albert Heijn Nieuw-Lekkerland aanbiedingen

De vestiging van Albert Heijn in Nieuw-Lekkerland heeft altijd scherpe aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of in de vertrouwde weekfolder. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of check jij de nieuwste Albert Heijn aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de webstek van Albert Heijn vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen zoals Chocola, viermaster en juist ook Dr. oetker zijn relatief vaak in de aanbieding bij Albert Heijn Nieuw-Lekkerland. Klik op de knop hieronder voor alle actuele aanbiedingen van deze week.

Bekijk Albert-Heijn Aanbiedingen

Folder Albert Heijn Nieuw-Lekkerland

Op zoek naar de laatste folder van Albert Heijn Nieuw-Lekkerland? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Nieuw-Lekkerland. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de week-folder van de supermarkt gewoon eenmalig niet bezorgd is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Albert Heijn ook via internet bekijken.

Hiervoor open je de website van Albert Heijn en klik op het kopje “folder”. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Bijvoorbeeld artikelen als Thee en Rookvlees van bekende merken als Yogho! Yogho! of Raw Iron. Selecteer de onderstaande link om de laatste folder van Albert Heijn Nieuw-Lekkerland direct in te zien.

Bekijk Albert-Heijn Folders

Openingstijden Albert Heijn Nieuw-Lekkerland

Check hier de actuele openingstijden van Albert Heijn. Elk filiaal hanteert vaak weer zijn eigen openingstijden. De meeste Albert Heijn supermarkten in Nieuw-Lekkerland is open vanaf plusminus 8 uur. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De betrekkelijk kleine supermarkten van Albert Heijn sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Albert Heijn Nieuw-Lekkerland. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Albert Heijn. Selecteer de button onder de tabel en check specifieke info over openingstijden van Albert Heijn. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Planetenlaan 35, 2957SL in Nieuw-Lekkerland.

Maandag08:00 - 21:30
Dinsdag08:00 - 21:30
Woensdag08:00 - 21:30
Donderdag08:00 - 21:30
Vrijdag08:00 - 21:30
Zaterdag08:00 - 21:30
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Albert Heijn Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Albert Heijn Nieuw-Lekkerland

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Albert Heijn? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Het doen van boodschappen duurt vaak minimaal wel 37 minuten. 49% van de consumenten woonachtig in Nieuw-Lekkerland vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De klanten die regelmatig komen bij Albert Heijn bezoeken deze supermarkt zo’n 2,8 keer per week. Boodschappen via internet doen kan al binnen 17 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en ervaar zelf hoeveel tijd je bespaart. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijv. de trein naar een filiaal van de super te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Albert Heijn is dat je je niet meer druk hoeft te maken over sjorren en ploeteren met zware tassen. Plastic tassen en kratten boordevol populaire boodschappen zoals Haas, toetje en artikelen uit de categorie pomp hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 16 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Albert Heijn! Het is steeds populairder. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 348 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al Û3,5 miljard euro. Een groot voordeel van via internet je boodschappen bestellen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Albert Heijn Nieuw-Lekkerland. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Pryma en tevens de Jumbo laten jou ook al bestellen via een online webshop. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Samasaya of Weight Watchers. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 15 euro per week aan boodschappen. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Albert Heijn. Is het onverhoopt niet mogelijk? Probeer dan een andere online supermarkt.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Albert Heijn Nieuw-Lekkerland. Je vind daarin alle actuele kortingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 2+1 gratis. De supermarkt Albert Heijn in Nieuw-Lekkerland wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Albert Heijn Nieuw-Lekkerland vind je dikwijls tussen de post. De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Albert Heijn, gevestigd aan de Planetenlaan 35 straat met postcode (2957SL) in Nieuw-Lekkerland. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Schrijf een review over Albert Heijn Nieuw-Lekkerland

De Albert Heijn in Nieuw-Lekkerland wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.9/10, gebaseerd op 140 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Albert Heijn Nieuw-Lekkerland.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!