Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Jan Linders Haelen

Online boodschappen bestellen bij Jan Linders Haelen

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Jan Linders in Haelen! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, actuele aanbiedingen, of gewoon direct beginnen met online boodschappen doen? Het kan allemaal! Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Jan Linders. Op supermarkten.org lees je alles over de vestigingen van Jan Linders in Haelen. Hier bekijk je onder andere informatie over de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, de wisselende openingstijden, en de contactgegevens van de Jan Linders supermarkten in Haelen. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Veel supermarkten bezorgen jouw boodschappen nu gewoon aan huis. Dat betekent: niet langer lopen met zware kratten en tassen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Hiernaast zie je de Jan Linders filialen in Haelen op een kaart weergegeven. Scroll iets verder voor de straatnaam + postcode van de supermarkten die er zijn. Altijd de actuele informatie bij de hand wanneer het nodig is.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Jan Linders supermarkten in Haelen

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat alles bezorgen aan huis!
Bestel nu online

Bezorgdienst Jan Linders Haelen

Is jouw favoriete Jan Linders Haelen niet langer geopend? Of geen zin in een overvolle supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat alles (als het mogelijk is) aan huis bezorgen door de bezorgservice van Jan Linders. Via internet zijn de prijzen net zo laag als in de reguliere supermarkt. Het kan zijn dat je een paar euro bezorgkosten moet betalen. Opvallend: een groeiend aantal supers in Haelen bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Jan Linders Haelen aanbiedingen

De winkel van Jan Linders in Haelen heeft altijd scherpe aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website en ook in de folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Folder gemist? Of bekijk jij de wekelijkse Jan Linders aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de popualire site van Jan Linders kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Items als Kipfil, rundercarree en/of Cd zijn relatief vaak in de aanbieding bij Jan Linders Haelen. Klik nu op de onderstaande button voor alle actuele aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Jan-Linders Aanbiedingen

Folder Jan Linders Haelen

Op zoek naar de meest recente folder van Jan Linders Haelen? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Haelen. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de folder wellicht simpelweg niet bezorgd wordt. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Jan Linders ook online op je gemak bekijken.

Een kind kan de was doen! Open gewoon de website van Jan Linders, daar vind je altijd de actuele folder. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Grilworst en Frikandel van grote merken als Maaza of Lassie. Selecteer de onderstaande link om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Jan Linders Haelen meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Jan-Linders Folders

Openingstijden Jan Linders Haelen

Check hier de actuele openingstijden van Jan Linders. Deze zijn namelijk nogal wisselend. Het grootste gedeelte van de Jan Linders vestigingen in Haelen kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De betrekkelijk kleine supermarkten van Jan Linders sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Jan Linders Haelen. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Jan Linders. Selecteer de button hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Jan Linders. Je kunt denken aan de winkel aan de Linsenhof 5, 6081GM in Haelen.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Jan-Linders Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Jan Linders Haelen

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Jan Linders? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. De plaatselijke supermarkt bezoeken kost al snel 30 minuten. 73% van inwoners in en nabij Haelen denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Jan Linders bezoeken het filiaal zo’n 2 keer per week. Boodschappen via internet doen gebeurt al in 10 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Tevens hoef jij niet meer met bijvoorbeeld de metro naar een supermarkt of andere foodwinkel te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Jan Linders is: niet meer slepen en trekken met boodschappentassen. De winkelwagen vol met boodschappen zoals bijvoorbeeld Luier, oude kaas en vanzelfsprekend gouda kunnen al gauw meer wegen dan 22 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Jan Linders! Meer en meer consumenten beginnen ermee. Alle Nederlanders bij elkaar besteden nu jaarlijks ongeveer 406 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar 3,6 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen bestellen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Jan Linders Haelen. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Hoogvliet plus de EMTƒ Supermarkten bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Campofrio of La Menute. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 24 euro per week op je boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Jan Linders. Is het onverhoopt niet mogelijk? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de Jan Linders Haelen. In deze flyers vind je actuele kortingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 4 halen 2 betalen. De supermarkt Jan Linders in Haelen heeft vaak aantrekkelijke actie’s. Folders van Jan Linders Haelen zijn interessant om te bekijken.Deze deals zijn direct te kopen bij de Jan Linders aan de Linsenhof 5 straat met de postcode (6081GM) in Haelen. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Schrijf een review over Jan Linders Haelen

De Jan Linders in Haelen wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 285 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Via het onderstaande reactieformulier kun je jouw eigen mening delen. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Jan Linders Haelen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!