COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Hoogvliet Rotterdam

Online boodschappen bestellen bij Hoogvliet Rotterdam

Hier lees je alle details over de Hoogvliet in Rotterdam! Meer weten over de openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Hoogvliet. Op supermarkten.org lees je alles over de filialen van Hoogvliet in Rotterdam. Je treft hier onder meer de beste kortingen en acties uit de folder, de wisselende openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Hoogvliet filialen in Rotterdam. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Dus zeg maar dag tegen ploeteren met tassen bomvol boodschappen. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Linksboven zie je een deel van de Hoogvliet vestigingen in Rotterdam op een overzichtelijke manier. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de relevante supers in deze plaats. Zo heb je altijd de juiste gegevens via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Hoogvliet supermarkten in Rotterdam

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Alles makkelijk & snel aan huis bezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Hoogvliet Rotterdam

Is de winkel Hoogvliet Rotterdam momenteel niet open? Of ben je even niet in the mood voor een massale supermarkt? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat jouw volledige supermarkt-bestelling (als het kan) bezorgen tot in de keuken Hoogvliet. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Rotterdam hebben al een eigen bezorgservice. Begin direct met online boodschappen doen!

[yuzo_related]

Hoogvliet Rotterdam aanbiedingen

De supermarkt van Hoogvliet in Rotterdam biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Deze week niets ontvangen? Of raadpleeg je de Hoogvliet aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de website van Hoogvliet vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen zoals Komkommer, pyjama maar juist ook Cabri zijn graag geziene aanbiedingen bij Hoogvliet Rotterdam. Klik op de onderstaande button voor alle relevante aanbiedingen van deze week.

Bekijk Hoogvliet Aanbiedingen

Folder Hoogvliet Rotterdam

Op zoek naar de meest recente folder van Hoogvliet Rotterdam? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Rotterdam. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder perongeluk wordt weggegooid. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Hoogvliet makkelijk & snel online raadplegen.

Hiervoor open je de website van Hoogvliet, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Tandpasta of Kroepoek van bekende merken als Damhert en Allos. Klik direct op de onderstaande button om de juiste folder van Hoogvliet Rotterdam direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Hoogvliet Folders

Openingstijden Hoogvliet Rotterdam

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Hoogvliet. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het gros van de Hoogvliet supermarkten in Rotterdam is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De filialen op wat minder grote locaties Hoogvliet gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. In het schema hieronder vind je de algemene openingstijden van Hoogvliet Rotterdam. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Hoogvliet. Klik op de knop hieronder en lees meer over de actuele openingstijden van Hoogvliet. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Oude Wal 37, 3193EM in Rotterdam.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Hoogvliet Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Hoogvliet Rotterdam

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Hoogvliet? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Allereerst bespaart het enorm veel tijd. Het doen van boodschappen kost al snel 39 minuten. 68% van inwoners in en nabij Rotterdam zou zijn/haar boodschappen sneller willen doen. De terugkerende klanten van Hoogvliet bezoeken deze supermarkt zo’n 1,6 keer op weekbasis. Online boodschappen kopen kan in minder dan 9 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en reken uit je tijdwinst! Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de tram naar de super te reizen.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen aan huis bezorgd door Hoogvliet is: niet langer sjorren met zware boodschappentassen. Boodschappentassen bomvol supermarkt-producten zoals vis, makro en uiteraard ook gel hebben zo een gewicht van ruim 17 kilogram.

Online boodschappen doen bij Hoogvliet! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 365 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan Û2,7 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen kopen is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Hoogvliet Rotterdam. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Deen of de PLUS bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Bakkersbest en Revolutions. Benut deze kansen en bespaar al snel 21 euro per week bij de supermarkt. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Hoogvliet. Kun je online nog geen bestelling plaatsen? Probeer dan een andere online supermarkt.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Hoogvliet Rotterdam. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 25% korting op een artikel. De supermarkt Hoogvliet in Rotterdam regelt voor jou unieke actie’s.De folders van Hoogvliet Rotterdam krijg je regelmatig in de brievenbus.Je vul je winkelwagentje met deze aanbiedingen bij de Hoogvliet aan de Oude Wal 37 straat met de postcode (3193EM) te Rotterdam. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Beoordeling van Hoogvliet Rotterdam

De Hoogvliet in Rotterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 8/10, gebaseerd op 104 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Hoogvliet Rotterdam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!