COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Hoogvliet Leiden

Online boodschappen bestellen bij Hoogvliet Leiden

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Hoogvliet in Leiden! Meer weten over de openingstijden, aanbiedingen, of meteen online je boodschappen doen? Je vindt er hier alle informatie over. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Hoogvliet. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de vestigingen van Hoogvliet in Leiden. Je leest hier onder meer de top-aanbiedingen uit de folders, meer info over openingstijden, en adresgegevens van de Hoogvliet supermarkten in Leiden. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Niet meer afzien met volgepakte tassen en kratten. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Aan de linkerkant zie je de Hoogvliet winkels in Leiden in een handig kaartje weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de filialen die er zijn in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Hoogvliet supermarkten in Leiden

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Laat je boodschappen bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Hoogvliet Leiden

Is de Hoogvliet Leiden niet open? Of ben je even niet in the mood voor een supermarkt waar je veel moet wachten? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat alle artikelen (als het kan) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Hoogvliet. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de supermarkten. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Steeds meer supermarkten in Leiden doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Hoogvliet Leiden aanbiedingen

De winkel van Hoogvliet in Leiden heeft altijd scherpe aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. Deze folder wordt normaal gesproken elke week bezorgd. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of check je de Hoogvliet aanbiedingen liever op het scherm van je telefoon of laptop? Op de welbekende website van Hoogvliet vindt je 24/7 alle actuele aanbiedingen. Artikelen zoals frikandel, du en ook hartig taartje zijn vaak in de aanbieding bij Hoogvliet Leiden. Klik op de link hieronder voor de laatste aanbiedingen van deze week.

Bekijk Hoogvliet Aanbiedingen

Folder Hoogvliet Leiden

Zoek jij de meest recente folder van Hoogvliet Leiden? Deze bekende folder valt wekelijks in de bus van consumenten in en nabij Leiden. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of dat de supermarkt-folder niet in jouw brievenbus beland is. Daarom is het goed om te weten: Je kunt de folder van Hoogvliet vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Dit werkt heel simpel. Je opent de website van Hoogvliet, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Boterhamzakjes of Eieren van grote merken als Mamma Lucia of Bakkersbest. Selecteer de button hieronder om de gewenste folder van Hoogvliet Leiden meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Hoogvliet Folders

Openingstijden Hoogvliet Leiden

Bekijk hier de actuele openingstijden van Hoogvliet. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. Het grootste gedeelte van de Hoogvliet winkels in Leiden is open vanaf plusminus 8 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De verhoudingsgewijs lokale/kleine supers van Hoogvliet zijn rond 6 uur in de avond vaak al gesloten. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Hoogvliet Leiden. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Hoogvliet. Of klik op de button hieronder voor meer informatie over de openingstijden van Hoogvliet. Bijvoorbeeld het filiaal gelegen aan de Kennedylaan 118, 2324EZ in Leiden.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Hoogvliet Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Hoogvliet Leiden

Wil jij het gemak ontdekken van de boodschappen bezorgdienst van Hoogvliet? Het is ideaal voor iedereen die houdt van wat gemak. Allereerst is het tijdbesparend! Het bezoeken van een supermarkt duurt gemiddeld 20 minuten. 75% van de consumenten woonachtig in Leiden vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. Consumenten die regelmatig langskomen bij Hoogvliet bezoeken deze supermarkt zo’n 2,9 maal op weekbasis. Online je boodschappen bestellen is al gepiept in 11 minuten. Laat de boodschappen aan huis bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de tram naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen laten bezorgen doorHoogvliet is dat je niet langer hoeft te tillen en trekken met kratten en tassen. Tassen en zakken afgeladen met populaire boodschappen zoals palmolive vloeibare zeep, oude kaas en boodschappen uit de categorie Beckers hebben zo een gewicht van ruim 9 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Hoogvliet! Meer en meer consumenten beginnen ermee. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 439 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,7 miljard euro. Een relevant voordeel van online boodschappen doen is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij Hoogvliet Leiden. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als DekaMarkt en bovendien de Hoogvliet laten je ook online bestellen. Bij een van de vele internet-supers is er altijd een interessante aanbieding van uiteenlopende merken als Weetabix of Ola. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 39 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Hoogvliet. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Hoogvliet Leiden. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.In het verleden kon je profiteren van o.a. 50% korting op een product. De supermarkt Hoogvliet in Leiden vernieuwd regelmatig de actie’s. De folders van Hoogvliet Leiden kun je ophalen in de winkel. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Hoogvliet, gelegen aan de Kennedylaan 118 weg met postcode (2324EZ) te Leiden. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Geef jouw mening over Hoogvliet Leiden

De Hoogvliet in Leiden wordt gemiddeld beoordeeld met een 8/10, gebaseerd op 140 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Hoogvliet Leiden.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!