COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Dirk Sliedrecht

Online boodschappen bestellen bij Dirk Sliedrecht

Vind hier alle info over de Dirk in Sliedrecht! Benieuwd naar openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Dirk. Hier lees je uiteenlopende informatie over de supermarkten van Dirk in Sliedrecht. Je vindt hier onder andere de top-aanbiedingen uit de folders, openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Dirk supermarkten in Sliedrecht. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Niet langer slepen met tassen bomvol boodschappen. Alles gewoon bij jou bezorgd tot in de keuken.

Aan de linkerkant zie je de Dirk vestigingen in Sliedrecht in Google Maps weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de supermarkten die er zijn. Altijd de actuele informatie bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in Sliedrecht

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Dirk Sliedrecht

Is de Dirk Sliedrecht niet meer geopend? Of gewoon geen trek in een massale supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Doe al je boodschappen via internet en laat de boodschappen (als het kan) bezorgen tot in de keuken Dirk. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de stenen supermarkt. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Sliedrecht bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Dirk Sliedrecht aanbiedingen

De vestiging van Dirk in Sliedrecht zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of natuurlijk in de traditionele folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of check jij de nieuwste Dirk aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de webshop van Dirk bekijk je comfortabel en snel alle week-aanbiedingen. Boodschappen als Ovenschotel, Honden en ook producten uit de categorie offie zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Dirk Sliedrecht. Nieuwsgierig? Klik op de knop hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen en andere acties.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk Sliedrecht

Op zoek naar de laatste folder van Dirk Sliedrecht? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Sliedrecht. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder simpelweg niet bezorgd wordt. Gelukkig kun je de folder van Dirk vandaag de dag ook eenvoudig online nalezen.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Dirk en selecteer hier het item “folder”. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Shampoo maar ook Slavink van bekende merken als King of Ijsboerke. Klik op de button hieronder om de juiste folder van Dirk Sliedrecht meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk Sliedrecht

Bekijk hier de actuele openingstijden van Dirk. Deze vari‘ren per filiaal. De meerderheid van de Dirk winkels in Sliedrecht opent de deuren rond 8 uur. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De relatief kleine vestigingen van Dirk zijn vaak al niet meer toegankelijk rond 6 uur. De grotere winkels zijn regelmatig open tot 9 uur. In de onderstaande tabel vind je de gemiddelde openingstijden van Dirk Sliedrecht. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van Dirk. Selecteer de button hieronder en check specifieke info over openingstijden van Dirk. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Fazantplein 3, 3362BA in Sliedrecht.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Nuttige informatie over Dirk Sliedrecht

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Dirk? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Het levert je een boel tijdwinst op. Een tripje naar de supermarkt kost je al gauw ruim 31 minuten. 70% van de consumenten woonachtig in Sliedrecht vindt boodschappen doen (te) lang duren. Consumenten die regelmatig langskomen bij Dirk bezoeken de super gemiddeld 2,6 maal op weekbasis. Via internet je boodschappen doen kun je al doen in 16 minuten. Laat de supermarkt alle boodschappen bij je in de keuken bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Verder hoef jij niet langer met bijvoorbeeld de metro naar de supermarkt te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen aan huis geleverd door Dirk houdt in dat je niet meer hoeft te tillen en trekken met kratten en tassen. Boodschappentassen vol met producten als Melk, snicker en natuurlijk ola cornetto wegen bij elkaar al snel 10 kilogram.

Online je boodschappen bestellen bij Dirk! Meer en meer Nederlanders doen hun boodschappen online. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 390 miljoen euro. Over pakweg 10 jaar is dit al ruim 3,1 miljard euro. Het mooie aan online boodschappen kopen is dat de mogelijkheden ongekend zijn. Er is veel meer dan alleen boodschappen bestellen bij Dirk Sliedrecht. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Hoogvliet en de EMTƒ Supermarkten hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Via een van de vele beschikbare online supermarkten kun je dus aanbiedingen scoren van merken als Rambol en Jamin. Maak hier gebruik van en bespaar ruim 19 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Dirk. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Wat betreft online supermarkten is de keuze enorm.

De supermarkt folders bevatten wekelijks nieuwe deals bij de Dirk Sliedrecht. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 35% korting op een artikel. De supermarkt Dirk in Sliedrecht heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Dirk Sliedrecht zijn interessant om te bekijken.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Dirk, gelegen aan de Fazantplein 3 straat (3362BA) te Sliedrecht. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Ervaringen met Dirk Sliedrecht

De Dirk in Sliedrecht wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5/10, gebaseerd op 148 beoordelingen van gebruikers. Wat vind jij persoonlijk van deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Alvast bedankt voor jouw review over de Dirk Sliedrecht.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!