COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Dirk De Bilt

Online boodschappen doen bij Dirk De Bilt

Lees hier alles over de Dirk in De Bilt! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, aanbiedingen en kortingsacties, of direct beginnen met online boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Maak vandaag nog kennis met de boodschappen bezorgservice van Dirk. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de supermarkten van Dirk in De Bilt. Hier lees je onder meer over weekaanbiedingen, meer info over openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Dirk filialen in De Bilt. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dat betekent: niet langer afzien met zware en onhandige tassen en kratten. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Hiernaast worden de Dirk winkels in De Bilt in Google Maps weergegeven. Handig om op te slaan: Hieronder zie je de adressen van de verschillende filialen. Zo heb je altijd de juiste gegevens online beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Dirk supermarkten in De Bilt

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen zin?
Vandaag besteld = morgen bezorgd aan huis!
Bestel nu online

Bezorgservice Dirk De Bilt

Is de winkel Dirk De Bilt niet meer geopend? Of zit je even niet te wachten op een massale supermarkt? Maak kennis met de online supermarkt. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) lekker makkelijk bij jou thuisbezorgen door Dirk. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de fysieke winkels. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Meer en meer supers in De Bilt doen al aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Dirk De Bilt aanbiedingen

De vestiging van Dirk in De Bilt zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de weekfolder die je in de brievenbus ontvangt. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of bestudeer je de Dirk aanbiedingen het liefst digitaal? Op de webstek van Dirk kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Producten als hardys, gouda en natuurlijk producten uit de categorie Peren zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij Dirk De Bilt. Selecteer de link hieronder voor de meest recente aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Dirk Aanbiedingen

Folder Dirk De Bilt

Op zoek naar de meest recente folder van Dirk De Bilt? Deze folder met aanbiedingen wordt standaard bezorgd in De Bilt. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of dat de folder van de supermarkt simpelweg niet bezorgd wordt. Handig: Je kunt de folder van Dirk nu ook online raadplegen.

Hiervoor open je de website van Dirk, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: PindaÕs of Haargel van grote merken als Al’fez en Maggi. Klik op de link hieronder om de juiste folder van Dirk De Bilt meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Dirk Folders

Openingstijden Dirk De Bilt

Ontdek de juiste openingstijden van Dirk. Deze vari‘ren per filiaal. Het grootste deel van de Dirk supers in De Bilt is al geopend vanaf een uur of 8. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De betrekkelijk kleine supermarkten van Dirk sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Dirk De Bilt. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De huidige openingstijden vind je altijd op de site van Dirk. Selecteer de button hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Dirk. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Hessenweg 88, 3731JL in De Bilt.

Maandag09:00 - 21:00
Dinsdag09:00 - 21:00
Woensdag09:00 - 21:00
Donderdag09:00 - 21:00
Vrijdag09:00 - 21:00
Zaterdag09:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dirk Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Dirk De Bilt

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Dirk? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Ten eerste scheelt het veel tijd. Een bezoekje aan de super kost al snel 34 minuten. 65% van inwoners in en nabij De Bilt denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De (terugkerende) bezoekers van Dirk bezoeken het filiaal zo’n 2,9 maal op weekbasis. Online je boodschappen bestellen kan al in 5 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en en maak veel vrije tijd vrij. Uiteraard hoef je nu ook niet langer met bijvoorbeeld de metro naar een filiaal van de super te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorgservice van Dirk is: niet meer trekken en slepen met kratten en tassen. Het winkelmandje bomvol boodschappen zoals ros, palm en artikelen uit de categorie wijnen wegen bij elkaar al snel 10 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Dirk! Meer en meer consumenten beginnen ermee. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 449 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van 3,9 miljard euro. Een, voor veel consumenten, belangrijk voordeel van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat er geen grenzen meer zijn. je bent niet beperkt tot alleen boodschappen betellen bij Dirk De Bilt. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Deen en Nettorama bieden ook een speciale online webshop. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Daily Chef of Bio+. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 31 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Vraag of zoek direct even of je al online boodschappen kunt doen bij Dirk. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Dirk De Bilt. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 2 halen 1 betalen. De supermarkt Dirk in De Bilt regelt voor jou unieke actie’s.Folders van Dirk De Bilt kun je ophalen in de winkel. Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Dirk, gelegen aan de Hessenweg 88 weg met postcode (3731JL) te De Bilt. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Geef jouw mening over Dirk De Bilt

De Dirk in De Bilt wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.7/10, gebaseerd op 179 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Help ons een handje met jouw eigen mening over Dirk De Bilt.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!