Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

DekaMarkt Haarlem

Online boodschappen bestellen bij DekaMarkt Haarlem

Vind hier alle info over de DekaMarkt in Haarlem! Meer weten over de openingstijden, actuele folders en aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Alle informatie lees je hier! Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van DekaMarkt. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de winkels van DekaMarkt in Haarlem. Je vindt hier onder andere aanbiedingen van de week, details over openingstijden, en de huidige adresgegevens van de DekaMarkt supermarkten in Haarlem. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. Laat al jouw zware boodschappen gewoon bezorgen aan huis. Niet langer sjorren met tassen bomvol boodschappen. Alle producten worden gewoon bij jou bezorgd wanneer jij dat wil

Links zie je de huidige DekaMarkt filialen in Haarlem in Google Maps weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de supermarkten die er zijn. Op die manier heb je in een keer alle juiste data beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht DekaMarkt supermarkten in Haarlem

ib3 image
Supermarkt gesloten, of geen tijd?
Laat je boodschappen bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst DekaMarkt Haarlem

Is de DekaMarkt Haarlem niet langer geopend? Of zit je even niet te wachten op een overvolle supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel al je boodschappen online en laat alle artikelen (als het kan) morgen al bezorgen door de bezorgservice van DekaMarkt. Goed om te weten: Online zie je vrijwel altijd net zulke lage prijzen als bij de fysieke winkels. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Steeds meer supermarkten in Haarlem bezorgen boodschappen aan huis. Ontdek nu het gemak van online boodschappen doen!

[yuzo_related]

DekaMarkt Haarlem aanbiedingen

De winkel van DekaMarkt in Haarlem biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Alle aanbiedingen bekijk je online of natuurlijk in de traditionele folder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Folder gemist? Of verken jij de laatste DekaMarkt aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de popualire site van DekaMarkt kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Artikelen als afs, Rivella en natuurlijk producten uit de categorie topvit zijn regelmatig te vinden in de aanbieding bij DekaMarkt Haarlem. Klik op de knop hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Dekamarkt Aanbiedingen

Folder DekaMarkt Haarlem

Op zoek naar de laatste folder van DekaMarkt Haarlem? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Haarlem. Het kan het geval zijn dat de folder (nog) niet bij jou bezorgd wordt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen gewoon eenmalig niet bezorgd is. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van DekaMarkt tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van DekaMarkt, op de startpagina vind je de doorgaans direct de folder. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Bijvoorbeeld artikelen als Rundergehakt en/of Leverpastei van bekende merken als Padifood of Tadim. Klik op de button hieronder om de juiste folder van DekaMarkt Haarlem direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Dekamarkt Folders

Openingstijden DekaMarkt Haarlem

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van DekaMarkt. Deze vari‘ren per filiaal. Het gros van de DekaMarkt filialen in Haarlem is open vanaf plusminus 8 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De “kleine” supers van DekaMarkt gaan dicht rond etenstijd (vaak 6 uur). De grote (XL)-supermarkten zijn soms wel open tot 9 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van DekaMarkt Haarlem. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Check de actuele openingstijden altijd even op de website van DekaMarkt. Klik direct om de knop hieronder en check specifieke info over openingstijden van DekaMarkt. Denk hierbij aan de supermarkt aan de Meester Cornelisstraat 52, 2023DJ te Haarlem.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Dekamarkt Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over DekaMarkt Haarlem

Je boodschappen laten thuisbezorgen door DekaMarkt? Het is dŽ uitkomst voor iedere consument die houdt van gemak. Het levert je een boel tijdwinst op. Boodschappen doen kost al gauw 37 minuten. 61% van de consumenten in Haarlem is van mening dat boodschappen doen veel tijd kost. De (meer loyale) klanten van DekaMarkt bezoeken het filiaal zo’n 2 maal op weekbasis. Via internet je boodschappen doen doe je soms in minder dan 16 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en reken uit je tijdwinst! Verder hoef jij niet langer met bijv. de trein naar de supermarkt te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bezorgdienst van DekaMarkt is dat je je niet meer druk hoeft te maken over trekken en slepen met kratten en tassen. Tassen en kratten bomvol boodschappen zoals bijvoorbeeld oma, warsteiner bier en boodschappen uit de categorie Sinaasappelsap hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 5 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij DekaMarkt! Online boodschappen doen is een belangrijke trend. De bestedingen aan online boodschappen doen bedragen zo’n 343 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van Û3,4 miljard euro. Een groot pluspunt van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat je niet beperkt bent tot online boodschappen bestellen bij DekaMarkt Haarlem. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als Agrimarkt en wellicht de EMTƒ Supermarkten laten je ook online bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Heinz of Milner. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 26 euro op de wekelijkse boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij DekaMarkt. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Elke week vind je een nieuwe supermarkt folder bij de DekaMarkt Haarlem. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 3+1 gratis. De supermarkt DekaMarkt in Haarlem wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van DekaMarkt Haarlem krijg je regelmatig in de brievenbus.Deze deals zijn direct te kopen bij de DekaMarkt aan de Meester Cornelisstraat 52 straat met de postcode (2023DJ) te Haarlem. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Geef jouw mening over DekaMarkt Haarlem

De DekaMarkt in Haarlem wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.7/10, gebaseerd op 177 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Je kunt jouw persoonlijke mening hieronder direct insturen. Help ons een handje met jouw eigen mening over DekaMarkt Haarlem.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!