COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service

Plus Duivendrecht

Online bestellen bij Plus Duivendrecht

Hier lees je alles wat je moeten weten over de Plus in Duivendrecht! Op zoek naar specifieke openingstijden of actuele folders en aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Het kan allemaal! Meer en meer mensen gebruiken hen. Profiteer nu ook van de boodschappen bezorgdienst van Plus. Op deze pagina doe je meer kennis op van de supermarkten van Plus in Duivendrecht. Je leest hier onder meer huidige folders, meer info over openingstijden, en de locaties van de Plus winkels in Duivendrecht. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. Al jouw boodschappen worden netjes bezorgd tot in de keuken. Dus zeg maar dag tegen ploeteren met zware en onhandige tassen en kratten. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Hiernaast worden de Plus supermarkten in Duivendrecht in Google Maps weergegeven. Hieronder vind je de adressen van de supermarkten. Op die manier heb je in een keer alle juiste data beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Plus supermarkten in Duivendrecht

ib3 image
Geen zin een super te bezoeken?
Laat je boodschappen bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Plus Duivendrecht

Is de winkel Plus Duivendrecht momenteel niet open? Of maar weinig zin in een drukke, soms overvolle supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Doe alle benodigde boodschappen nu eenvoudig online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bezorgen tot in de keuken Plus. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de fysieke winkels. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Het lijkt een trend, meer en meer supers in Duivendrecht bezorgen jouw boodschappen al een tijdje thuis. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Plus Duivendrecht aanbiedingen

De supermarkt van Plus in Duivendrecht biedt voortdurend de beste aanbiedingen. De wekelijkse aanbiedingen bekijk je online of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk je de Plus aanbiedingen het liefst digitaal? Op de webstek van Plus kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Producten zoals sneeuwpop, alle en natuurlijk producten uit de categorie Cd zijn regelmatig in de aanbieding bij Plus Duivendrecht. Klik op de link hieronder voor een compleet overzicht van de aanbiedingen.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Duivendrecht

Zoek jij de folder van Plus Duivendrecht? De bekende week folder wordt standaard huis-aan-huis bezorgd in en rondom Duivendrecht. Helaas gebeurt het soms dat de bezorger niet in jouw wijk of buurt bezorgt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen onbedoeld bij het afval komt. Dat is geen ramp, je kunt de folder van Plus op je gemak via internet bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Plus, daar vind je altijd de actuele folder. In de folder tref je de meest uiteenlopende aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Krant en Tijdschrift maar ook Koek van bekende merken als Go Tan en Lu. Selecteer de onderstaande button om de folder van deze week van Plus Duivendrecht meteen te bekijken.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Duivendrecht

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Plus. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. De meerderheid van de Plus filialen in Duivendrecht kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Let op: Qua sluitingstijd wissel de filialen nogal. De lokale/kleinere supers van Plus sluiten de deuren vaak al rond 6. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Plus Duivendrecht. Zorg dat je niet voor een dichte deur komt te staan. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Plus. Klik op de knop hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Plus. Bijvoorbeeld de tijden van de winkel aan de Dorpsplein 10, 1115CV te Duivendrecht.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra info over Plus Duivendrecht

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Plus? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Een van de grootste voordelen is de tijd die je bespaart. Het doen van boodschappen kost je al gauw ruim 26 minuten. 75% van inwoners in en nabij Duivendrecht vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De (meer loyale) klanten van Plus bezoeken de super gemiddeld 2,3 keer per week. Je boodschappen online bestellen gebeurt al in 16 minuten. Laat alle grote boodschappen bij je thuis bezorgen en bespaar al gauw een uur tijd. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijv. de tram naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorg service van Plus is het einde van trekken en slepen met kratten en tassen. Boodschappentassen bomvol boodschappen zoals bijvoorbeeld hamburger, Sd maar bijvoorbeeld ook Frites hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 6 kilogram.

Via internet je boodschappen doen bij Plus! Het is steeds populairder. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 438 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 2,6 miljard euro. Een fraaie eigenschap van online boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Plus Duivendrecht. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als EMTƒ Supermarkten of Boni bieden ook een speciale online webshop. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Samasaya of Canei. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 17 euro per week. Daar kun je leuke andere dingen mee doen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Plus. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Plus Duivendrecht. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Neem nou een van de populaire aanbiedingen: 30% korting op een product. De supermarkt Plus in Duivendrecht regelt voor jou unieke actie’s.De folders van Plus Duivendrecht vind je dikwijls tussen de post. Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Plus, gevestigd aan de Dorpsplein 10 weg met de postcode (1115CV) te Duivendrecht. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Ervaringen met Plus Duivendrecht

De Plus in Duivendrecht wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.1/10, gebaseerd op 155 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Plus Duivendrecht.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!