logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Coop Made

Online bestellen bij Coop Made

Lees hier alles over de Coop in Made! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, aanbiedingen, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Alle informatie lees je hier! Ontdek het gemak van de boodschappen bezorgservice van Coop. Hier vind je meer gegevens over de supermarkten van Coop in Made. Je bekijkt hier onder andere aanbiedingen die je niet mag missen, de uiteenlopende openingstijden, en de locaties van de Coop vestigingen in Made. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dus nooit meer lopen met bomvolle boodschappentassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Hiernaast zie je de Coop vestigingen in Made overzichtelijk weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de filialen. Altijd de actuele informatie beschikbaar.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Coop supermarkten in Made

Supermarkt gesloten, of geen zin?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Coop Made

Is de Coop Made niet open? Of geen zin in een drukke supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Bestel jouw boodschappen comfortabel en snel online en laat de boodschappen (waar mogelijk) bezorgen door de koerier van Coop. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de reguliere supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Meer en meer supers in Made leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Coop Made aanbiedingen

Het filiaal van Coop in Made biedt regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of in de vertrouwde weekfolder. De folder met aanbiedingen beland elke week bij jou in de bus. Folder gemist? Of bestudeer je de Coop aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Binnen de website van Coop vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Boodschappen zoals Pasta, frambozen maar juist ook eierkoek zijn vaak in de aanbieding bij Coop Made. Selecteer de link hieronder voor de wekelijske aanbiedingen en kortingsacties.

Bekijk Coop Aanbiedingen

Folder Coop Made

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Coop Made? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Made. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder simpelweg niet bezorgd wordt. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Coop op je gemak via internet bekijken.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Coop, hier vind je vaak op de homepagina een linkje naar de folder. Zoals je wellicht weet, elke week vind je weer scherpe aanbiedingen in de folder. Voorbeelden van producten die regelmatig in de aanbieding zijn: Rosbief en Schouderkarbonade van grote merken als Passendale en Walden Farms. Selecteer de onderstaande button om de folder van deze week van Coop Made meteen op je gemak in te zien.

Bekijk Coop Folders

Openingstijden Coop Made

Check hier de actuele openingstijden van Coop. De openingstijden zijn vaak verschillend per vestiging. Het grootste deel van de Coop winkels in Made is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De lokale/kleinere supers van Coop sluiten rond een uur of 6. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder zie je gemiddelde openingstijden van Coop Made. Let op: openingstijden wisselen nogal eens. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Coop. Of klik op de button hieronder voor een compleet overzicht van alle openingstijden van Coop. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Nieuwstraat 5, 4921CT te Made.

Maandag08:30 - 20:30
Dinsdag08:30 - 20:30
Woensdag08:30 - 20:30
Donderdag08:30 - 20:30
Vrijdag08:30 - 20:30
Zaterdag08:30 - 20:30
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Coop Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Lees deze informatie over Coop Made

Alle boodschappen bij je thuis laten bezorgen door Coop? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Het levert je een boel tijdwinst op. Een tripje naar de supermarkt duurt gemiddeld 34 minuten. 73% van de inwoners van Made vindt boodschappen doen (te) lang duren. De (meer loyale) klanten van Coop bezoeken de super gemiddeld 2,9 maal per week. Online boodschappen kopen kun je al doen in 10 minuten. Zorg dat je boodschappen bezorgd worden bij je thuis en reken uit je tijdwinst! Daarbovenop komt dat je niet meer met bijvoorbeeld de tram naar de supermarkt te gaan.

Een ander belangrijk voordeel van de boodschappen bezorgdienst van Coop houdt in dat je niet meer hoeft te sjorren en ploeteren met zware tassen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met populaire boodschappen zoals cracker, biologische en juist ook mest wegen bij elkaar al snel 20 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Coop! Meer en meer consumenten beginnen ermee. De uitgaven zijn hard groeiende. Op dit moment spenderen we nabij 353 miljoen euro. In 2025 bedraagt dit waarschijnlijk al 3,7 miljard euro. Een fraaie eigenschap van online boodschappen bestellen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Coop Made. Via het internet heb je simpelweg meer keuze.

De bekende ketens als Jumbo en/of Poiesz Supermarkten laten je ook online bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Amacx en De Cecco. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 17 euro per week op je boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Coop. Te duur? Of niet mogelijk? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Coop Made. Actuele aanbiedingen staan daarin vermeldt. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 25% korting op een artikel. De supermarkt Coop in Made heeft altijd scherpe actie’s. De folders van Coop Made kun je ophalen in de winkel. Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Coop, gelegen aan de Nieuwstraat 5 weg met de postcode (4921CT) te Made. Voorkeur voor online boodschappen doen? Dat kan natuurlijk ook!

Beoordeling van Coop Made

De Coop in Made wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 102 beoordelingen van gebruikers. Hoe beoordeel jij deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Alvast bedankt voor jouw review over de Coop Made.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!