logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
butlon
 • Top bezorging
 • Vanaf €6,95
 • Minimaal €50
 • 2.000+

Coop Haaften

Online boodschappen doen bij Coop Haaften

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Coop in Haaften! Wil je aanvullende informatie lezen over openingstijden, aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Het is allemaal mogelijk! Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Coop. Hier vind je meer gegevens over de vestigingen van Coop in Haaften. Je vindt hier namelijk onder andere weekaanbiedingen, de wisselende openingstijden, en adressen van de verschillende Coop winkels in Haaften. Het is goed om te noemen dat je tegenwoordig ook online eenvoudig je boodschappen kunt doen. De supermarkt bezorgt al je boodschappen lekker makkelijk aan huis. Dus zeg maar dag tegen tillen met volgepakte tassen en kratten. Alle boodschappen gewoon bij jou thuis bezorgd.

Linksboven zie je een deel van de Coop vestigingen in Haaften weergegeven in Google Maps. Hieronder vind je de adressen van de verschillende filialen. Op deze manier heb je altijd het juiste adres raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Coop supermarkten in Haaften

Geen tijd voor de supermarkt?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Coop Haaften

Is de winkel Coop Haaften niet langer geopend? Of geen zin in een supermarkt waar je veel moet wachten? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de boodschappen (waar mogelijk) bezorgen bij jou thuis door de bezorgdienst van Coop. Bij de online supermarkt tref je dezelfde lage prijzen als bij de fysieke winkels. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Haaften bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Coop Haaften aanbiedingen

De winkel van Coop in Haaften heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Deze kun je online rustig bekijken of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk je de Coop aanbiedingen het liefst online? Op de welbekende website van Coop bekijk je op je dooie gemak alle aanbiedingen online. Artikelen zoals Koffie, bief en offley zijn relatief vaak in de aanbieding bij Coop Haaften. Selecteer de link hieronder voor de meest recente aanbiedingen van deze week.

Bekijk Coop Aanbiedingen

Folder Coop Haaften

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Coop Haaften? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Haaften. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen vergeten is door de postbode. Handig: Je kunt de folder van Coop ook via internet bekijken.

Hiervoor open je de website van Coop, hier tref je doorgaans de folder van deze week. De (online) folder biedt elke week weer een mooie selectie met aanbiedingen. Denk bijvoorbeeld aan producten als Melkpoeder en ook Plastic bekertjes van huismerken en a-merken als YumYum of SchŠr. Klik op de link hieronder om de folder van deze week van Coop Haaften meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Coop Folders

Openingstijden Coop Haaften

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Coop. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste deel van de Coop supers in Haaften is al geopend vanaf een uur of 8. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De filialen op wat minder grote locaties Coop gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Coop Haaften. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Coop. Of klik op de button hieronder voor meer details en informatie over de openingstijden van Coop. Je kunt denken aan de winkel aan de Dorpshuisstraat 4, 4175EA in Haaften.

Maandag08:30 - 20:30
Dinsdag08:30 - 20:30
Woensdag08:30 - 20:30
Donderdag08:30 - 20:30
Vrijdag08:30 - 20:30
Zaterdag08:30 - 20:30
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Coop Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Coop Haaften

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Coop? Het biedt tal van voordelen! Allereerst is het tijdbesparend! Een tripje naar de supermarkt duurt minimaal al gauw 37 minuten. 60% van de supermarkt-bezoekers in en nabij Haaften denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. Klanten van Coop bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 2,4 maal op weekbasis. Je boodschappen online bestellen kun je al doen in 17 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Natuurlijk hoef je dan ook niet meer met bijv. de metro naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Coop is dat je niet langer hoeft te sjorren en ploeteren met zware tassen. Plastic tassen en kratten boordevol artikelen als stoofpeertjes, Billendoekjes of cornet kunnen al gauw meer wegen dan 13 kilogram.

Boodschappen doen in de online shop van Coop! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 341 miljoen euro. Over een jaar of 10 is dit naar alle waarschijnlijkheid ruim 3,4 miljard euro. Een groot pluspunt van boodschappen doen bij de online-supermarkt is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Coop Haaften. Hoe dat zit? Via internet heb je veel keuze.

Grote supers als Deen plus de MCD laten je ook online bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Ferrero en Aardappel Anders. Benut deze kansen en bespaar al snel 27 euro per week bij de supermarkt. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Coop. Biedt deze supermarkt nog geen mogelijkheid tot online bestellen? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Coop Haaften. Je vind daarin alle actuele kortingen. Wees er snel bij in verband met de geldigheid.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 40% korting op een artikel. De supermarkt Coop in Haaften heeft voor jou de beste actie’s. Folders van Coop Haaften staan boordevol kortingpakkers.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Coop, gevestigd aan de Dorpshuisstraat 4 weg (4175EA) in Haaften. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Beoordeel Coop Haaften

De Coop in Haaften wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.5/10, gebaseerd op 215 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Help ons verder met deze site, en deel jouw ervaringen met de Coop Haaften.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!