Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Lidl Kerkdriel

Online boodschappen bestellen bij Lidl Kerkdriel

Check hier alle benodigde informatie over de Lidl in Kerkdriel! Aanvullende informatie nodig over onder andere openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Je vindt hier alle benodigde info. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Lidl. Op deze pagina lees je alles wat je nodig hebt over de filialen van Lidl in Kerkdriel. Je vindt hier onder andere de beste kortingen en acties uit de folder, info over koopzondagen/openingstijden, en de huidige adresgegevens van de Lidl winkels in Kerkdriel. Bij meer en meer supermarkten kun je ook online je boodschappen bestellen. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Oftewel: niet meer zwoegen met bomvolle boodschappentassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Aan de andere kant zie je de Lidl supermarkten in Kerkdriel in Google Maps weergegeven. Scroll naar beneden voor de adressen van de supermarkt(en) in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Lidl supermarkten in Kerkdriel

ib3 image
Geen zin om naar de super te gaan?
De boodschappen bij jou thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgservice Lidl Kerkdriel

Is jouw favoriete Lidl Kerkdriel al dicht? Of maar weinig zin in een supermarkt met lange rijen voor de kassa? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de boodschappen (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Lidl. Online vindt je dezelfde aanbiedingen en lage prijzen als in de supermarkten. Wel worden er (bij kleinere orders) servicekosten in rekening gebracht. Opvallend: een groeiend aantal supers in Kerkdriel hebben een eigen bezorgdienst. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Lidl Kerkdriel aanbiedingen

De vestiging van Lidl in Kerkdriel heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze kun je vinden op de website maar natuurlijk ook in de wekelijkse folder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of check je de Lidl aanbiedingen liever via een computer of telefoon? Op de welbekende website van Lidl kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Artikelen als Vaatwas, beerenburg en/of kroketten vind je vaak in de aanbieding bij Lidl Kerkdriel. Klik op de knop hieronder voor alle actuele aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Lidl Aanbiedingen

Folder Lidl Kerkdriel

Zoek jij de folder van Lidl Kerkdriel? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Kerkdriel. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder onbedoeld bij het afval komt. Handig: Je kunt de folder van Lidl eenvoudig online bekijken.

Daarvoor ga je naar de website van Lidl, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In de (online) folder tref je de meest veelzijdige aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals KaassoufflŽs en Shampoo van bekende merken als Queens of Natine. Klik op de button hieronder om de folder van deze week van Lidl Kerkdriel direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Lidl Folders

Openingstijden Lidl Kerkdriel

Ontdek meteen de juiste openingstijden van Lidl. De openingsuren wisselen nogal per winkel. Het meerendeel van de Lidl supermarkten in Kerkdriel is al open voor publiek vanaf een uur of 8 in de ochtend. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De wat kleinere supermarkten van Lidl gaan dicht rond 5 uur of 6 uur. Aan de andere kant: Grotere XL-supermarkten sluiten soms pas rond 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Lidl Kerkdriel. Voorkom teleurstellingen van een dichte deur. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Lidl. Klik op de link onder de tabel en lees meer over de actuele openingstijden van Lidl. Bijvoorbeeld de welbekende supermarkt aan de Gasthuisstraat 56, 5331BL in Kerkdriel.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Lidl Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Lidl Kerkdriel

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Lidl? Het biedt ontzettend veel gemak. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. Een bezoek aan de supermarktduurt al snel 40 minuten. 61% van de bevolking van Kerkdriel gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. Klanten van Lidl bezoeken dit filiaal gemiddeld 2,5 maal per week. Online je boodschappen bestellen is tegenwoordig te doen in 18 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en bespaar al gauw een uur tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de auto naar de supermarkt af te reizen.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen bezorgservice van Lidl is: niet meer trekken en slepen met kratten en tassen. Tassen en zakken afgeladen met boodschappen zoals bijvoorbeeld Coca, biologische en natuurlijk rood hebben al gauw een gewicht van 9 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Lidl! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 349 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,4 miljard euro. Het mooie aan via internet boodschappen kopen is dat je opeens bij veel meer supers boodschappen kunt bestellen dan alleen Lidl Kerkdriel. Online heb je veel meer te kiezen.

Grotere supermarkten als Troefmarkt of de Lidl bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Liga en Cadbury. Door hier slim gebruik van te maken bespaar je al snel 24 euro per week aan boodschappen. Dus bekijk meteen of je al online boodschappen kunt doen bij Lidl. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Elke week brengen ze nieuwe folders uit bij de Lidl Kerkdriel. Hierin vind je diverse aanbiedingen. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Een voorbeeld van een boodschappen aanbieding is: 30% korting op een artikel. De supermarkt Lidl in Kerkdriel heeft vaak aantrekkelijke actie’s. De folders van Lidl Kerkdriel krijg je regelmatig in de brievenbus.Deze deals zijn direct te kopen bij de Lidl, gevestigd aan de Gasthuisstraat 56 weg met postcode (5331BL) in Kerkdriel. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Jouw mening over Lidl Kerkdriel

De Lidl in Kerkdriel wordt gemiddeld beoordeeld met een 9.1/10, gebaseerd op 130 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Lidl Kerkdriel.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!