Albert Heijn
Hoge kortingen
Jumbo
Goede service
COOP
Goede bezorging
PLUS
Prima assortiment
DEEN
Hoge kwaliteit

Aldi Wageningen

Online boodschappen doen bij Aldi Wageningen

Bekijk hier alle informatie over de Aldi in Wageningen! Op zoek naar specifieke openingstijden of aanbiedingen en kortingsacties, of gewoon jouw boodschappen online kopen? Het kan allemaal! Laat nu je boodschappen bezorgen door Aldi. Op deze website lees je handige info over de supermarkten van Aldi in Wageningen. Je bekijkt hier onder andere de beste kortingen en acties uit de folder, de wisselende openingstijden, en adressen van de verschillende Aldi winkels in Wageningen. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Je hoort het goed: niet langer slepen met loodzware boodschappentassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Links zie je de verschillende Aldi winkels in Wageningen op een kaart weergegeven. Onder het kaatje vind je de contactgegevens van de relevante supers in deze plaats. Altijd de actuele informatie binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,50
coop-logo Vanaf €4,99
plus-logo Vanaf €6,00
deen-logo Gratis bezorging

Overzicht Aldi supermarkten in Wageningen

ib3 image
Geen tijd voor de supermarkt?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgservice Aldi Wageningen

Is de winkel Aldi Wageningen al dicht? Of wellicht heb je even geen zin in een drukke supermarkt? Gun jezelf wat gemak! Het is zo eenvoudig: Bestel alle boodschappen vandaag nog via internet en laat de complete order (indien mogelijk) gewoon bij jou bezorgen aan huis door Aldi. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de stenen supermarkt. Er kunnen wel servicekosten in rekening worden gebracht. Steeds meer supermarkten in Wageningen leveren al jouw bestelde boodschappen bij je thuis af. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Aldi Wageningen aanbiedingen

De supermarkt van Aldi in Wageningen staat bekend om de vele aantrekkelijke aanbiedingen. Deze worden gedeeld via de website of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Deze folder wordt standaard huis-aan-huis verspreid. Deze week niets ontvangen? Of bekijk je de Aldi aanbiedingen het liefst online? Op de webstek van Aldi kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Artikelen als Wasa, roerbak en/of viennetta ijs zijn vaak in de aanbieding bij Aldi Wageningen. Meer weten? Selecteer de button hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Wageningen

Zoek jij de meest recente folder van Aldi Wageningen? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Wageningen. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, of dat de folder met daarin de aanbiedingen niet aangekomen is. Er zijn meer manieren om aanbiedingen te checken. Je kunt de folder van Aldi tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Hoe dit werkt? Zeer eenvoudig! Open de website van Aldi, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Bijvoorbeeld artikelen als Batterijen en ook Vis van bekende merken als Vergeer en Lindemans. Selecteer de onderstaande button om de week-folder van Aldi Wageningen meteen te bekijken.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Wageningen

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Aldi. Wat je ziet is dat de openingstijden onderling verschillen. De doorsnee Aldi vestigingen in Wageningen gaat open om 8 uur ‘s morgens. Qua sluitingstijd zit er toch wel veel verschil tussen de filialen. De filialen op wat minder grote locaties Aldi gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Grotere vestigingen zijn vaak wel open tot 9 of 10 uur. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Aldi Wageningen. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Aldi. Klik op de link onder de tabel voor meer informatie over de openingstijden van Aldi. Je kunt denken aan de winkel aan de Churchillweg 92, 6706AD te Wageningen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Aldi Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Handige informatie Aldi Wageningen

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Aldi? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Allereerst is het tijdbesparend! Het doen van boodschappen kost je al gauw ruim 34 minuten. 51% van de consumenten woonachtig in Wageningen vindt dat boodschappen erg veel tijd in beslag neemt. De consumenten die regelmatig terugkomen bij Aldi bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 1,8 maal op weekbasis. Online je boodschappen bestellen is al gepiept in 18 minuten. Zorg dat je boodschappen worden thuisbezorgd en en profiteer van extra vrije tijd. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de trein naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een belangrijke meerwaarde van de boodschappen bezorg service van Aldi is: niet langer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Tassen en kratten bomvol artikelen als Bumblies, struik en ook dr oetker pizza wegen, zonder dat je het door hebt, al snel 22 kilogram.

Je boodschappen via internet bestellen bij Aldi! Via internet boodschappen bestellen is hard aan het groeien. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 388 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 3,2 miljard euro. Een fraaie eigenschap van boodschappen bestellen bij de internet-supermarkt is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Aldi Wageningen. Hoe dat precies werkt? Online is de keuze gewoon groter.

Steeds meer grote supermarkten als Hoogvliet plus de Attent laten jou de boodschappen steeds vaker online bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Croma en Bell Plantation. Profiteer hiervan, en bespaar al gauw 35 euro op de boodschappen die je elke week koopt. Dus zoek als de wiedeweerga uit of je al online boodschappen kunt bestellen bij Aldi. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Aldi Wageningen. Eenvoudig alle aanbiedingen verzameld. Deze zijn doorgaans 7 dagen geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 50% korting op een product. De supermarkt Aldi in Wageningen heeft voor jou de beste actie’s. De folders van Aldi Wageningen staan boordevol kortingpakkers.Deze aanbiedingen leg je in de winkelmandje bij de Aldi aan de Churchillweg 92 weg (6706AD) te Wageningen. Iets nieuws proberen? Check dan de online boodschappen doen optie!

Beoordeling van Aldi Wageningen

De Aldi in Wageningen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.8/10, gebaseerd op 282 beoordelingen van gebruikers. Heb jij ervaringen met deze supermarkt die je wilt delen? Deel jouw persoonlijke review van deze supermarkt hieronder. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Aldi Wageningen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!