Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Aldi Dokkum

Online bestellen bij Aldi Dokkum

Op Supermarkten.org vind je alle info over de Aldi in Dokkum! Meer weten over de openingstijden, folder(s) en de wekelijkse aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Je kunt er hier direct alles over lezen. Bestel online en ontdek de handige boodschappen bezorgservice van Aldi. Hier lees je uiteenlopende informatie over de vestigingen van Aldi in Dokkum. Je vindt hier onder andere weekaanbiedingen, de uiteenlopende openingstijden, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Aldi winkels in Dokkum. Handig: Je kunt nu ook snel je boodschappen online doen. De supermarkt pakt je boodschappen in en zorgt dat alles wordt bezorgd. Dus zeg maar dag tegen sjorren met onhandige en zware tassen. Maar alles netjes bij jou bezorgd.

Aan de linkerkant bekijk je de Aldi winkels in Dokkum op een overzichtelijke manier. Ook handig: Hieronder vind je de actuele adresgegevens van de verschillende filialen. Zo hoef je niet meer te zoeken: altijd het juiste adres binnen bereik.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Aldi supermarkten in Dokkum

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat alles bezorgen aan huis!
Online bestellen

Bezorgdienst Aldi Dokkum

Is de Aldi Dokkum op dit moment gesloten? Of ben je even niet in the mood voor een drukbezochte supermarkt? Bespaar jezelf de nodige moeite! Bestel al je boodschappen online en laat de boodschappen (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Aldi. Prijzen in de webshops van supermarkten zijn doorgaans net zo laag als in de fysieke winkels. Veel supermarken rekenen nog wel een kleine bijdrage voor de bezorging. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Dokkum bezorgen boodschappen aan huis. Bestel je boodschappen nu direct via internet!

[yuzo_related]

Aldi Dokkum aanbiedingen

De supermarkt van Aldi in Dokkum zorgt altijd voor een actueel aanbod met grootse aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden en ook in de folder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Geen folder gezien? Of raadpleeg je de Aldi aanbiedingen het liefst digitaal? Op de welbekende website van Aldi vindt je 24/7 de beste week-aanbiedingen. Artikelen als wasmiddel, Chicken tonight en ook producten uit de categorie holland zijn regelmatig in de aanbieding bij Aldi Dokkum. Selecteer de link hieronder voor de laatste aanbiedingen die nu geldig zijn.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Dokkum

Op zoek naar de actuele folder van Aldi Dokkum? Deze folder wordt huis-aan-huis bezorgd bij de meeste inwoners van Dokkum. Het kan zo zijn dat de folder bij jou niet bezorgd wordt, of wat ook kan: dat de folder simpelweg niet bezorgd wordt. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Aldi tegenwoordig ook op een digitale manier inzien.

Daarvoor ga je naar de website van Aldi en klik op het kopje “folder”. Elke week weer vindt je de beste aanbiedingen terug in de (online) folder. Denk hierbij aan producten zoals Enveloppen of Ravioli van grote merken als Fiorucci en Whole Earth. Selecteer de onderstaande button om de actuele folder van Aldi Dokkum online te bekijken.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Dokkum

Check hier de actuele openingstijden van Aldi. De openingstijden zijn per filiaal verschillend. Het gros van de Aldi supermarkten in Dokkum gaat open om 8 uur ‘s morgens. Maar let op: sluitingstijden wisselen nogal. De “kleine” supers van Aldi sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Wil je graag ‘s avonds boodschappen doen? Grotere supers sluiten vaak rond 9 of 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Aldi Dokkum. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Controleer de huidige openingstijden op de website van Aldi. Klik op de knop hieronder voor uitgebreide informatie over de openingstijden van Aldi. Daarbij kun je denken aan de bekende vestiging aan de Hogedijken 4, 9101WV in Dokkum.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Aldi Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Aldi Dokkum

Lijkt het jou wel wat? Al jouw boodschappen laten bezorgen door Aldi? Het is de oplossing voor iedereen die gesteld is op gemak. Het grootste voordeel is misschien wel dat je zee‘n van tijd bespaart. De plaatselijke supermarkt bezoeken duurt vaak minimaal wel 26 minuten. 68% van de supermarkt-bezoekers in Dokkum vindt boodschappen doen te veel tijd kosten. Consumenten die regelmatig langskomen bij Aldi bezoeken de winkel gemiddeld gezien 1,6 keer per week. Boodschappen doen in een webshop kan al in 13 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en en gun jezelf wat extra tijd. Ook hoef je niet langer met bijvoorbeeld de scooter naar een filiaal van de super te gaan.

Een grote meerwaarde van de boodschappen bezorg service van Aldi is het einde van sjouwen en sleuren met zware boodschappen. De kratten en boodschappentassen afgeladen met artikelen als Chocola, koekenpan en ook palmolive hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 10 kilogram.

Boodschappen doen bij de online supermarkt van Aldi! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. Op dit moment spenderen we in Nederland om en nabij 404 miljoen euro. De verwachting is dat dit over 10 jaar ruim 3,7 miljard euro. Een groot pluspunt van online boodschappen kopen is dat je niet beperkt bent tot jouw vertrouwde supermarkt. Je hoeft namelijk niet je boodschappen te bestellen bij Aldi Dokkum. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Agrimarkt en/of Agrimarkt bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Online bestel je dus altijd de beste aanbiedingen van (A)-merken als Campbell’s of M Double You. Doe je voordeel met deze aanbiedingen en bespaar al gauw 37 euro per 7 dagen op je dagelijkse boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Aldi. Kun je hier je boodschappen nog niet online doen en laten bezorgen? Er zijn gelukkig tal van andere online supermarkten.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Aldi Dokkum. Bekijk daarin de recente aanbiedingen. Vaak zijn deze maar beperkt geldig. Voorbeelden van supermarkt aanbiedingen zijn: 30% korting op een product. De supermarkt Aldi in Dokkum wisselt veelvuldig van actie’s. Folders van Aldi Dokkum zijn ook online te raadplegen.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Aldi, gevestigd aan de Hogedijken 4 straat met postcode (9101WV) te Dokkum. Je kunt ook bij de online supermarkt boodschappen doen.

Beoordeel Aldi Dokkum

De Aldi in Dokkum wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 285 beoordelingen van gebruikers. Wij horen graag wat jij vindt van deze supermarkt! Geef je mening via het formulier hieronder. Je kunt zelf bijdragen aan deze pagina door je review in te sturen over de Aldi Dokkum.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!