Albert Heijn
Hoge kortingen
PLUS
Prima assortiment
COOP
Goede bezorging
DEEN
Hoge kwaliteit
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Aldi Schalkhaar

Online boodschappen doen bij Aldi Schalkhaar

Lees hier alles over de Aldi in Schalkhaar! Nieuwsgierig naar actuele openingstijden, kortingen en aanbiedingen van deze week, of meteen online je boodschappen doen? Het is allemaal mogelijk! Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Aldi. Hier lees je uiteenlopende informatie over de filialen van Aldi in Schalkhaar. Hier lees je onder meer over de beste aanbiedingen uit de wekelijkse folder, de uiteenlopende openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Aldi supermarkten in Schalkhaar. Bij veel supermarkten kun je nu ook eenvoudig & snel online boodschappen doen. De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Dus zeg maar dag tegen sjorren met bomvolle boodschappentassen. Alle artikelen aan huis bezorgd wanneer jou dat uitkomt!

Hiernaast zie je de Aldi filialen in Schalkhaar in een handig kaartje weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de filialen die er zijn in deze plaats. Op deze manier heb je altijd het juiste adres via internet bij de hand.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
plus-logo Vanaf €6,00
coop-logo Vanaf €4,99
deen-logo Gratis bezorging
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Aldi supermarkten in Schalkhaar

ib3 image
Super gesloten, of geen tijd?
Al je boodschappen thuisbezorgd!
Bestel nu online

Bezorgdienst Aldi Schalkhaar

Is de winkel Aldi Schalkhaar niet langer geopend? Of zit je even niet te wachten op een supermarkt waar je veel moet wachten? Gun jezelf wat gemak! Doe al je boodschappen via internet en laat de boodschappen (als het kan) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Aldi. Online vindt je dezelfde lage prijzen als in de fysieke winkels. Vaak betaal je wel een beetje bezorgkosten. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Schalkhaar doen aan thuisbezorging van boodschappen. Start vandaag nog met boodschappen doen via internet!

[yuzo_related]

Aldi Schalkhaar aanbiedingen

De super van Aldi in Schalkhaar biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Deze kun je op internet bekijken of in de vertrouwde weekfolder. De folder vindt je elke week weer in je brievenbus. Is de folder deze week niet bij jou aangekomen? Of bekijk je de Aldi aanbiedingen het liefst online? Op de site van Aldi vindt je altijd de meest actuele aanbiedingen. Artikelen als dvd, persil gel en ook spaghetti vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Aldi Schalkhaar. Selecteer de link hieronder voor een volledig overzicht met alle aanbiedingen van deze week.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Schalkhaar

Jij wilt ‘m toch niet missen, de laatste folder van Aldi Schalkhaar? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Schalkhaar. Spijtig genoeg wordt de folder niet overal bezorgd: het kan zijn dat jouw straat wordt overgeslagen, ook kan het zijn dat de wekelijkse supermarkt folder perongeluk wordt weggegooid. Voor velen is het een handige backup: Je kunt de folder van Aldi ook via internet bekijken.

De online folder is voor iedereen toegankelijk. Open de site van Aldi, hier tref je doorgaans de folder van deze week. In deze (digitale) folder vind je elke week een wisselend aanbod met aanbiedingen. Bekende voorbeelden zijn boodschappen als Producten voor het huishouden maar ook Nasi van huismerken en a-merken als Quaker of Amacx. Klik direct op de onderstaande button om de actuele folder van Aldi Schalkhaar direct te openen vanaf je PC of smartphone.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Schalkhaar

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Aldi. Deze zijn namelijk nogal wisselend. Het gros van de Aldi vestigingen in Schalkhaar is open vanaf plusminus 8 uur. De sluitingstijden wisselen nogal. De lokale/kleinere supers van Aldi sluiten vaak rond etendstijd (rond 6 uur of iets later). Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Scroll naar beneden voor de algemene openingstijden van Aldi Schalkhaar. Niets is meer frustrerend dan een dichte deur aantreffen. De meest recente (en dus juiste) openingstijden bekijk je op de site van Aldi. Klik op de link onder de openingstijden en controleer de huidige openingstijden van Aldi. Bijvoorbeeld die van de vestiging aan de Timmermansweg 37, 7433BK in Schalkhaar.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Aldi Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Goed om te weten over Aldi Schalkhaar

Gebruik maken van de boodschappen bezorgservice van Aldi? Het biedt tal van voordelen! Ten eerste scheelt het veel tijd. Het bezoeken van een supermarkt duurt vaak minimaal wel 35 minuten. 50% van de inwoners van Schalkhaar gelooft dat boodschappen doen sneller moet kunnen. Consumenten die regelmatig langskomen bij Aldi bezoeken, gemiddeld gezien, de super zo’n 2,6 keer op weekbasis. Boodschappen via internet doen kan al binnen 14 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en bespaar enorm veel tijd, elke week weer. Bovendien hoef je niet meer met bijvoorbeeld de tram richting de supermarkt te gaan.

Een ander groot pluspunt van de boodschappen thuisbezorgd door Aldi is: niet meer sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Tassen en zakken afgeladen met artikelen als Een, afwasmiddel en uiteraard ook wafel hebben al gauw een gewicht van 9 kilogram.

Online boodschappen doen bij Aldi! Steeds meer consumenten ontdekken het gemak van online boodschappen doen. Nu zijn de uitgaven aan online boodschappen rond de 450 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan 3,4 miljard euro. Een fraaie eigenschap van online boodschappen kopen is dat jij bepaalt waar jij bestelt! Er zijn nog zoveel meer opties dan boodschappen bestellen bij Aldi Schalkhaar. Online heb jij het voor het uitzoeken.

Veel grote supers als Pryma en DekaMarkt bieden vaak ook de optie om online te bestellen. Online kun je dus kiezen uit alle beschikbare aanbiedingen, inclusief merken zoals Caballero of Daily Chef. Maak gebruik van deze aanbiedingen en bespaar ruim 17 euro op de “standaard” wekelijke boodschappen. Dus: Bekijk of je al boodschappen bestellen kan bij de Aldi. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Ontdek dan is een van de vele online supermarkten die wel bezorgen bij jou.

Let je op de centen? Check dan de wekelijkse supermarkt folder van Aldi Schalkhaar. Hierin staan alle aanbiedingen vermeldt. Let op: Na enkele dagen zijn deze verlopen.Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 30% korting op een artikel. De supermarkt Aldi in Schalkhaar heeft geregeld nieuwe actie’s. Folders van Aldi Schalkhaar zijn via internet te bekijken.Profiteren van deze aanbiedingen kan direct bij de Aldi, gelegen aan de Timmermansweg 37 straat met de postcode (7433BK) in Schalkhaar. Overigens is online boodschappen doen ook mogelijk.

Ervaringen met Aldi Schalkhaar

De Aldi in Schalkhaar wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.8/10, gebaseerd op 253 beoordelingen van gebruikers. Hoe zou jij deze super omschrijven? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Alvast hartelijk dank voor het insturen van jouw ervaringen met de Aldi Schalkhaar.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!