PLUS
Prima assortiment
Albert Heijn
Hoge kortingen
DEEN
Hoge kwaliteit
COOP
Goede bezorging
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona
Jumbo
Goede service
  • Webwinkel gesloten i.v.m. Corona

Aldi Rotterdam

Online boodschappen doen bij Aldi Rotterdam

Hier lees je alle details over de Aldi in Rotterdam! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of jouw boodschappen gewoon online bestellen? Alle informatie lees je hier! Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Aldi. Op deze pagina vind je alle nuttige informatie over de vestigingen van Aldi in Rotterdam. Je leest hier bijvoorbeeld over weekaanbiedingen, info over koopzondagen/openingstijden, en specifieke contactgegevens van de Aldi supermarkten in Rotterdam. Wellicht handig voor jou: Bestel nu ook je boodschappen via internet. Een groot deel van de supers bezorgt de boodschappen bij je thuis. Niet langer zwoegen met tassen bomvol boodschappen. Integendeel: Alle boodschappen bij jou aan huis bezorgd.

Aan de linkerkant bekijk je de Aldi filialen in Rotterdam op een overzichtelijke manier. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de relevante supers in deze plaats. Op die manier heb je in een keer alle juiste data raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
deen-logo Gratis bezorging
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,50

Overzicht Aldi supermarkten in Rotterdam

ib3 image
Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat je boodschappen thuis bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Aldi Rotterdam

Is de winkel Aldi Rotterdam niet open? Of geen zin in een massale supermarkt? Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat jouw complete bestelling (waar mogelijk) bij je thuis bezorgen door de bezorgdienst van Aldi. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de reguliere supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Het is al lang geen hype meer: Veel supers in Rotterdam bieden al enige tijd een persoonlijke bezorgdienst. Bestel direct online!

[yuzo_related]

Aldi Rotterdam aanbiedingen

De supermarkt van Aldi in Rotterdam biedt voortdurend de beste aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden maar ook in de bekende weekfolder. De folder wordt normaal gesproken bij alle huishoudens bezorgd. Heeft de bezorger jou overgeslagen? Of bekijk je de Aldi aanbiedingen het liefst online? Op de welbekende website van Aldi kun je de laatste aanbiedingen op je gemak bekijken. Artikelen als gedistilleerd, asti en natuurlijk producten uit de categorie lion vind je vaak in de folder en tussen de online aanbiedingen bij Aldi Rotterdam. Klik nu op de onderstaande button voor de beste aanbiedingen en kortingen.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Rotterdam

Zoek jij de meest recente folder van Aldi Rotterdam? De folder wordt elke week bezorgd bij de bewoners in en rondom Rotterdam. Misschien woon je in een gebied waar de folder niet standaard bezorgd wordt, of dat de folder met daarin de aanbiedingen niet in jouw brievenbus beland is. De fysieke folder is niet de enige optie. Je kunt de folder van Aldi op je gemak via internet bekijken.

Hiervoor open je de website van Aldi en selecteer hier het item “folder”. In de folder tref je allerlei aantrekkelijke aanbiedingen. Denk hierbij aan producten zoals Fricandeau maar ook Schoonmaakdoekjes van grote merken als Saimin of Chocomel. Klik op de knop hieronder om de aanbiedingen, verzameld in de folder van Aldi Rotterdam direct vanaf je beeldscherm te bekijken.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Rotterdam

Veel mensen zijn benieuwd naar de actuele openingstijden van Aldi. Deze zijn namelijk nogal wisselend. Het grootste gedeelte van de Aldi winkels in Rotterdam opent de deuren rond 8 uur. Het is handig om te weten dat het beleid qua sluitingstijden erg verschilt. De “kleine” supers van Aldi sluiten rond een uur of 6. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder worden de gemiddelde openingstijden weergegeven van Aldi Rotterdam. Je wilt niet voor niets naar een supermarkt toegaan. Actuele openingstijden kun je altijd bekijken op de website van Aldi. Klik op de onderstaande knop voor handige informatie en data over openingstijden van Aldi. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Vierhavensstraat 113, 3029BB te Rotterdam.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Aldi Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Meer info over Aldi Rotterdam

Hoe handig is dat? Al jouw boodschappen thuisbezorgd door Aldi? Het biedt tal van voordelen! Op de eerste plaats kun je er veel tijd mee besparen. Een bezoekje aan de super duurt al snel 31 minuten. 66% van de consumenten in Rotterdam denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De (terugkerende) bezoekers van Aldi bezoeken deze supermarkt zo’n 1,9 keer op weekbasis. Boodschappen doen in een webshop kan in minder dan 18 minuten. Laat je boodschappen bezorgen en en profiteer van extra vrije tijd. Verder hoef jij niet langer met bijvoorbeeld de auto naar een vestiging van jouw favoriete super te gaan.

Een bijkomend voordeel van de boodschappen bezorgservice van Aldi is dat je niet meer hoef te sjouwen en sleuren met zware boodschappen. Boodschappentassen vol met (zware) boodschappen als bapao, engelse melange en/of dubbel hebben zonder dat je er erg in hebt al gauw een gewicht van 13 kilogram.

Online alle boodschappen bestellen bij Aldi! Een groeiend aantal consumenten doet boodschappen online. De online uitgaven groeiend snel. Op dit moment spenderen we ongeveer 357 miljoen euro. Experts verwachten over 10 jaar dat dit stijgt naar 2,9 miljard euro. Een groot voordeel van via internet je boodschappen bestellen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Aldi Rotterdam. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Coop en tevens de PLUS bieden ook de mogelijkheid tot online bestellen. Online heb je dus keuze uit veel aanbiedingen van merken als Red Bull of Amacx. Benut deze kansen en bespaar al snel 15 euro op de wekelijkse boodschappen. Controleer direct of je online boodschappen kunt bestellen bij Aldi. Is online bestellen geen optie, of bezorgen ze niet bij jou aan huis? Dan zijn er (gelukkig) nog genoeg andere supers die wel bij jou bezorgen.

Er zijn staan elke week weer nieuwe producten in de folder van Aldi Rotterdam. In deze flyers vind je actuele kortingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Afgelopen periode zijn er geregeld actie’s geweest als 45% korting op een product. De supermarkt Aldi in Rotterdam heeft altijd scherpe actie’s. Folders van Aldi Rotterdam zijn ook online te raadplegen.De aanbiedingen kun je aanschaffen bij de Aldi aan de Vierhavensstraat 113 straat met de postcode (3029BB) te Rotterdam. Eventueel kun je ook online de boodschappen bestellen.

Schrijf een review over Aldi Rotterdam

De Aldi in Rotterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 7.9/10, gebaseerd op 106 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw ervaringen met deze supermarkt? Schrijf je eigen review over deze supermarkt via het formulier hieronder. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met de Aldi Rotterdam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!