logo-jumbo
 • Goede service
 • Vanaf €3,95
 • Minimaal €50
 • 32.000+
logo-albert-heijn
 • Beste aanbiedingen
 • Vanaf €4,95
 • Minimaal €50
 • 27.000+
logo-plus
 • Hoge kwaliteit
 • Vanaf €6,00
 • Minimaal €25
 • 20.000+
logo-coop
 • Top bezorging
 • Vanaf €4,99
 • Minimaal €40
 • 25.000+

Aldi Assen

Online bestellen bij Aldi Assen

Lees hier alles over de Aldi in Assen! Benieuwd naar openingstijden, kortingen en aanbiedingen, of wellicht direct starten met online boodschappen doen? Je vindt er hier alle informatie over. Maak nu gebruik van de handige bezorgdienst van Aldi. Binnen deze pagina lees je alle belangrijke info over de winkels van Aldi in Assen. Je treft hier onder meer de beste kortingen en acties uit de folder, openingstijden per winkel, en adresgegevens (straatnaam/postcode) van de Aldi winkels in Assen. Bij een groeiend aantal supers kun je nu ook via internet je bestelling doorgeven. Steeds meer supers bezorgen al je boodschappen bij je thuis. Het einde van zeulen met zware kratten en tassen. Nee: Alles wordt netjes tot in de keuken bezorgd.

. Links zie je de verschillende Aldi vestigingen in Assen weergegeven in Google Maps. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkten die er zijn. Op die manier heb je in een keer alle juiste data raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
coop-logo Vanaf €4,99
jumbo-logo Vanaf €3,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Aldi supermarkten in Assen

Supermarkt niet open, of weinig zin?
Laat je boodschappen bezorgen!
Bestel nu online

Bezorgdienst Aldi Assen

Is de winkel Aldi Assen niet open? Of maar weinig zin in een overvolle supermarkt? Maak het jezelf eens lekker makkelijk! Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de complete order (indien mogelijk) bezorgen tot in de keuken Aldi. Bij de online-supermarkt zijn de prijzen altijd net zo scherp als in de reguliere supermarkt. Vaak bedragen de kosten voor bezorging een paar euro. Goed nieuws! Steeds meer supermarkten in Assen doen aan thuisbezorging van boodschappen. Bestel vandaag nog je boodschappen online!

[yuzo_related]

Aldi Assen aanbiedingen

De super van Aldi in Assen heeft elke week een gevarieerd aanbod met speciale aanbiedingen. Deze bekijk je op de website of in de folder, het magazine met alle aanbiedingen. Als je geen Nee-sticker hebt, wordt deze wekelijks bij jou bezorgd. Is jouw brievenbus overgeslagen? Of check je de Aldi aanbiedingen het liefst online? Op de site van Aldi zie je alle relevante weekaanbiedingen in een overzicht. Artikelen zoals douwe egberts, Sp en natuurlijk Beenham zijn vaak in de aanbieding bij Aldi Assen. Klik nu op de onderstaande button voor de meest recente aanbiedingen.

Bekijk Aldi Aanbiedingen

Folder Aldi Assen

Nieuwsgierig naar de meest recente folder van Aldi Assen? De folder wordt bezorgd bij de meeste huishoudens in en rondom Assen. Toch kan het zijn dat je net buiten het bezorggebied valt, of wat ook kan: dat de folder niet in jouw brievenbus beland is. Handig: Je kunt de folder van Aldi makkelijk & snel online raadplegen.

De digitale folder is voor een ieder te bekijken. Ga naar de site van Aldi, daar vind je altijd de actuele folder. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Fruit en/of Pap en Vla van bekende merken als Panda of Schapendonk. Klik op de knop hieronder om de gewenste folder van Aldi Assen meteen tevoorschijn te halen op je beeldscherm.

Bekijk Aldi Folders

Openingstijden Aldi Assen

Is de supermarkt open? Bekijk de openingstijden van Aldi. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het gros van de Aldi filialen in Assen kan al vanaf 8 uur in de ochtend worden bezocht. Wat de sluitingstijd betreft: Er zit vrij veel verschil tussen de winkels. De “kleine” supers van Aldi gaan in veel gevallen rond een uur of 6 ‘s avonds al dicht. Voor grotere winkels is het geen uitzondering dat ze open zijn tot 9 uur of later. Hieronder zie je de algemene openingstijden van Aldi Assen. Je wilt natuurlijk niet voor een gesloten deur komen te staan. Tip: De meest recente/kloppende openingstijden bekijk je altijd op de site van Aldi. Klik op de link onder de openingstijden en check specifieke info over openingstijden van Aldi. Denk bijvoorbeeld aan de vestiging aan de Groningerstraat 340, 9402LT in Assen.

Maandag08:30 - 20:00
Dinsdag08:30 - 20:00
Woensdag08:30 - 20:00
Donderdag08:30 - 20:00
Vrijdag08:30 - 20:00
Zaterdag08:30 - 20:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Aldi Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Extra informatie over Aldi Assen

Wil jij ook dat jouw boodschappen tot in de keuken worden bezorgd door Aldi? Het levert je veel voordelen op. Allereerst is het tijdbesparend! De plaatselijke supermarkt bezoeken kost al snel 35 minuten. 78% van de bevolking van Assen denkt dat het doen van boodschappen sneller kan. De (meer loyale) klanten van Aldi bezoeken de supermarkt gemiddeld 2 maal op weekbasis. Digitaal je boodschappen doen kan al in 11 minuten. Laat de koerier al jouw boodschappen thuis bezorgen en reken uit je tijdwinst! Ook hoef je niet langer met bijv. de benenwagen naar de super te reizen.

Een niet te vergeten voordeel van de boodschappen bij je thuisbezorgd door Aldi is het einde van sjouwen en sleuren met zware boodschappen. De winkelwagen vol met boodschappen zoals Een, diepvriesmaaltijd en juist ook dr oetker pizza wegen gemiddeld al gauw 13 kilogram.

Online boodschappen doen bij Aldi! Het is steeds populairder. In Nederland spenderen we aan online boodschappen om en nabij 448 miljoen euro. In 2025 houdt men rekening met een totale omzet van Û2,8 miljard euro. Een mooi kenmerk van online boodschappen bestellen is dat er opeens veel meer mogelijkheden zijn. Je “hoeft” niet je boodschappen te bestellen bij Aldi Assen. Waarom? Heel simpel: via internet heb je gewoon meer te kiezen.

Grote supers als MCD en tevens de Deen hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij een van de vele online supermarkten kun je dus altijd producten met korting bestellen van merken als Baileys of Patak’s. Profiteer van het grote aanbod en bespaar tot wel 20 euro per week bij de supermarkt. Check nu meteen of je online boodschappen kunt doen bij Aldi. Is het daar te duur? Of wordt er niet bij jou bezorgd? Bestel dan bij 1 van de vele andere online supermarkten.

Wekelijks verschijnen er nieuwe supermarkt folders van de Aldi Assen. In deze flyers vind je actuele kortingen. Meestal zijn ze na een week weer verlopen.Veel mensen komen naar deze winkel voor de 50% korting op een product. De supermarkt Aldi in Assen heeft altijd scherpe actie’s. Folders van Aldi Assen zijn ook online te raadplegen.Deze aanbiedingen zijn te koop bij de Aldi aan de Groningerstraat 340 straat met de postcode (9402LT) in Assen. Natuurlijk kun je ook via internet de boodschappen doen.

Ervaringen met Aldi Assen

De Aldi in Assen wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.1/10, gebaseerd op 90 beoordelingen van gebruikers. Wil je een review schrijven over deze supermarkt? Het onderstaande formulier kun je gebruiken om jouw review te schrijven. Bedankt voor het inzenden van jouw mening over de Aldi Assen.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!