logo-jumbo
  • Goede service
  • Vanaf €3,95
  • Minimaal €50
  • 32.000+
logo-albert-heijn
  • Beste aanbiedingen
  • Vanaf €4,95
  • Minimaal €50
  • 27.000+
logo-plus
  • Hoge kwaliteit
  • Vanaf €6,00
  • Minimaal €25
  • 20.000+
butlon
  • Top bezorging
  • Vanaf €6,95
  • Minimaal €50
  • 2.000+

Plus Leidschendam

Online bestellen bij Plus Leidschendam

Lees hier alles over de Plus in Leidschendam! Op zoek naar details over bijvoorbeeld openingstijden, actuele aanbiedingen, of direct online boodschappen bestellen? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Profiteer nu van het gemak van de boodschappen bezorgservice van Plus. Op deze website lees je handige info over de vestigingen van Plus in Leidschendam. Je leest hier bijvoorbeeld over de top-aanbiedingen uit de folders, openingstijden, en de contactgegevens van de Plus supermarkten in Leidschendam. Goed om te weten: Bestel al je boodschappen nu gewoon online! De supermarkten bezorgen jouw bestelling bij jou aan huis. Dat betekent: niet langer lopen met onhandige en zware tassen. Alle boodschappen geleverd waar en wanneer jij dat wil!

Links zie je de verschillende Plus filialen in Leidschendam overzichtelijk weergegeven. Direct hieronder tref je de contactgegevens van de supermarkten. Zo heb je altijd de juiste gegevens raadpleegbaar via internet.

Bezorgkosten Beoordeling Bestellen
plus-logo Vanaf €6,00
albert-heijn-logo Vanaf €4,95
jumbo-logo Vanaf €3,95
butlon-logo Vanaf €6,95
hoogvliet logo Vanaf €5,99

Overzicht Plus supermarkten in Leidschendam

Geen tijd voor de supermarkt?
Laat al je boodschappen morgen al bezorgen!
Online bestellen

Bezorgdienst Plus Leidschendam

Is de Plus Leidschendam niet open? Of zit je even niet te wachten op een supermarkt waar je veel moet wachten? Ontdek de mogelijkheden van de internet-supermarkt. Bestel vandaag nog alle grote en kleine boodschappen online en laat de boodschappen (als het kan) bezorgen tot in de keuken Plus. Bij de internet-supermarkt zijn de prijzen even laag als in de “offline” supermarkten. Houd wel rekening mee met servicekosten van zo’n 3 tot 5 euro. Opvallend: een groeiend aantal supers in Leidschendam bezorgen boodschappen aan huis. Bestel al je boodschappen direct online!

[yuzo_related]

Plus Leidschendam aanbiedingen

Het filiaal van Plus in Leidschendam heeft wekelijks een breed aanbod met aanbiedingen. Alle acties en aanbiedingen zijn online te vinden of gewoon in de ouderwetse folder. Deze folder valt waarschijnlijk ook bij jou in de bus. Heb je de folder een keer niet gekregen? Of bestudeer je de Plus aanbiedingen het liefst via je PC of mobiel? Op de webshop van Plus kun je op ieder moment de beste aanbiedingen bekijken. Boodschappen zoals biologisch, sesam en lays zijn voorbeelden van producten die vrij vaak in de aanbieding zijn bij Plus Leidschendam. Klik op de knop hieronder voor alle relevante aanbiedingen en acties.

Bekijk Plus Aanbiedingen

Folder Plus Leidschendam

Op zoek naar de laatste folder van Plus Leidschendam? Deze folder valt standaard in de brievenbus van inwoners van Leidschendam. In (buiten)gebieden kan het zijn dat je overgeslagen wordt, of dat de folder wellicht een keer niet bezorgd is. Handig: Je kunt de folder van Plus nu ook online raadplegen.

Hoe? Heel simpel. Ga naar de site van Plus, normaal gesproken tref je de folder direct op de homepage aan. In de wekelijkse folder tref je van alles aan. Hierbij kun je denken aan boodschappen als Afwasmiddel en Boterhamworst van bekende merken als Enzo of The Devon Cream Company. Selecteer de onderstaande link om de folder van deze week van Plus Leidschendam direct tevoorschijn te toveren.

Bekijk Plus Folders

Openingstijden Plus Leidschendam

Goed om bij de hand te hebben: de huidige openingstijden van Plus. Iedere winkel heeft een ander beleid m.b.t. openingstijden. Het grootste deel van de Plus supermarkten in Leidschendam is al vrij vroeg open, vaak al rond 08:00 uur. Wat betreft sluitingstijden: hier zien we meer verschil tussen de supers. De wat kleinere supermarkten van Plus sluiten de deuren vaak al rond 6. Doe je liever boodschappen in de avond? De XL-supers sluiten pas rond 9 – 10 uur. Hieronder vind je de globale openingstijden van Plus Leidschendam. Het is zonde als je voor niets afreist naar een supermarkt. Controleer de huidige openingstijden op de website van Plus. Selecteer de button onder de tabel voor meer details en informatie over de openingstijden van Plus. Je kunt denken aan de winkel aan de Prins Frederiklaan 185, 2263HA te Leidschendam.

Maandag08:00 - 21:00
Dinsdag08:00 - 21:00
Woensdag08:00 - 21:00
Donderdag08:00 - 21:00
Vrijdag08:00 - 21:00
Zaterdag08:00 - 21:00
ZondagGesloten m.u.v. koozondagen
Bekijk Plus Openingstijden

Heb jij een fout op deze pagina ontdekt?
Meld fout en update supermarkt informatie

Bekijk extra info over Plus Leidschendam

Je boodschappen laten thuisbezorgen door Plus? Thuisbezorging van boodschappen biedt zo ontzettend veel voordelen. Ten eerste kun je er enorm veel tijd mee besparen. Boodschappen doen kost al snel 30 minuten. 77% van de inwoners van Leidschendam vindt boodschappen doen een tijdrovende klus. Consumenten die regelmatig langskomen bij Plus bezoeken deze supermarkt zo’n 1,7 keer per week. Je boodschappen online bestellen kan al in 10 minuten. Profiteer van de boodschappen bezorgservice en bespaar al gauw een uur tijd. Daarbovenop komt dat je niet meer met bijv. de brommer naar jouw favoriete supermarkt te reizen.

Een ander voordeel van de boodschappen bezorg service van Plus is dat je niet meer hoef te trekken en slepen met kratten en tassen. Tassen en zakken afgeladen met boodschappen zoals bijvoorbeeld baby, offie en tapje hebben al gauw een gewicht van 9 kilogram.

Online boodschappen doen bij Plus! Steeds meer supermarkt-bezoekers bestellen online. De totale uitgaven bij de internet-supermarkt ligt nu rond de 434 miljoen euro. In 2025 moet dit doorgegroeid zijn naar meer dan Û4 miljoen euro. Een groot voordeel van online boodschappen kopen is dat er meer is dan alleen boodschappen bestellen bij Plus Leidschendam. Online is de keuze enorm.

Veel grote supers als Coop en/of Albert Heijn hebben in veel gevallen al een online supermarkt waar je kunt bestellen. Bij de internet-supermarkten heb je dus altijd een groot aanbod aanbiedingen van merken als Warsteiner of Wheaty. Benut deze kansen en bespaar al snel 39 euro per week op je boodschappen. Ga eens na of je al boodschappen online kunt bestellen bij Plus. Wordt er niet bij jou bezorgd, of is online boodschappen doen Ÿberhaupt niet mogelijk? Geen probleem. Er zijn nog veel meer grote supers die bij jou bezorgen.

Supermarkt folders worden elke week vernieuwd bij de Plus Leidschendam. Je vind daarin alle actuele kortingen. Let op: Ze zijn slechts een paar dagen geldig. Neem bijvoorbeeld de populaire actie voor 3+1 gratis. De supermarkt Plus in Leidschendam heeft geregeld nieuwe actie’s. Folders van Plus Leidschendam kun je ophalen in de winkel. De aanbiedingen zijn bijvoorbeeld te verkrijgen bij de Plus, gevestigd aan de Prins Frederiklaan 185 straat met postcode (2263HA) in Leidschendam. Je kunt er ook voor kiezen om online boodschappen te doen.

Ervaringen met Plus Leidschendam

De Plus in Leidschendam wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.3/10, gebaseerd op 120 beoordelingen van gebruikers. Wat zijn jouw persoonlijke ervaringen met deze supermarkt? Laat je beoordeling achter via het onderstaande formulier. Draag zelf bij aan deze website met jouw review over de Plus Leidschendam.

Update informatie op deze pagina

Een fout gezien op deze website? Meld hem dan!

Namens supermarkten.org bedankt voor het melden!

Jouw melding is verstuurd
Bedankt!